Παραιτείται ο Θοδωρής Ζαγοράκης από πρόεδρος της ΕΠΟ!

Παραιτείται ο Θοδωρής Ζαγοράκης από πρόεδρος της ΕΠΟ!

Ειλημμένη φαίνεται να είναι η απόφαση του Θοδωρή Ζαγοράκη να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΠΟ!

Λίγους μόλις μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής ομάδας και ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Η είδηση μεταδόθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis» και οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται από το περιβάλλον του, καθώς ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι πράγματι έτοιμος να αποχωρήσει από την «κεφαλή» της ΕΠΟ.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα το πρωί ο Θοδωρής Ζαγοράκης πήγε από τα γραφεία της Ομοσπονδίας στου Γουδή και ενημέρωσε τους συμβούλους της ΕΠΟ για την απόφασή του να παραιτηθεί. Αυτή την ώρα, ο Ζαγοράκης έχει συνάντηση με τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη στο Μέγαρο Μαξίμου για να του ανακοινώσει την απόφασή του να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΠΟ.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Ζαγοράκης δεν θα παρακολουθήσει από κοντά την αποψινή αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας με τη Σουηδία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022, αλλά θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, ενώ αναμένεται και η επίσημη τοποθέτησή του, μέσω γραπτής δήλωσης.

Όσο για τους λόγους που τον οδήγησαν στη συγκεκριμένη -οριστική όπως όλα δείχνουν- απόφαση, φαίνεται πως είναι το γενικότερο εχθρικό κλίμα που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το βάρος της ευθύνης το οποίο φάνηκε πολύ μεγάλο για τον ίδιο, με τον παλαίμαχο άσο να επιθυμεί να σώσει την υστεροφημία του και να μη συνδέσει το όνομά του με όσα συμβαίνουν. 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS