Κρίστιαν Έρικσεν: Επιστροφή στα γήπεδα, επτά μήνες μετά το καρδιακό επεισόδιο

Κρίστιαν Έρικσεν: Επιστροφή στα γήπεδα, επτά μήνες μετά το καρδιακό επεισόδιο

Επτά μήνες μετά την επιστροφή του στη ζωή ξεπερνώντας το καρδιακό επεισόδιο που σταμάτησε για λίγο την καρδιά του, ο Κρίστιαν Έρικσεν επιστρέφει και στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και την Πρέμιερ Λιγκ, υπογράφοντας συμβόλαιο με την Μπρέντφορντ.

Ο Δανός διεθνής επιθετικός συγκίνησε όλο τον κόσμο με την περιπέτειά του τον περασμένο Ιούνιο όταν κατέρρευσε κατά τη διάρκεια αγώνα του Euro 2020 στην Κοπεγχάγη. Οι συμπαίκτες του και οι γιατροί της εθνικής Δανίας τού έσωσαν τη ζωή και σήμερα ο προικισμένος ποδοσφαιριστής έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στα γήπεδα.

Στον Έρικσεν έχει εμφυτευθεί απινιδωτής ώστε εάν η καρδιά του σταματήσει ξανά να λειτουργεί, να την θέσει και πάλι σε λειτουργία.

Ο Έρικσεν είχε συμβόλαιο με την Ίντερ, αλλά η ιταλική νομοθεσία δεν επιτρέπει να αγωνίζονται επαγγελματικά ποδοσφαιριστές με απινιδωτή.

Τους τελευταίους μήνες, αφότου δυνάμωσε, ο Έρικσεν άρχισε πρώτα ατομικές προπονήσεις και ακολούθως μετέβη στην πατρίδα του και προπονείτο με την ομάδα που τον ανέδειξε, την Οντένσε.

Εκεί που αναμενόταν ότι θα αγωνιζόταν με την Οντένσε, η Μπρέντφορντ αποφάσισε με τη σύμφωνη γνώμη των γιατρών να επαναφέρει τον σπουδαίο στράικερ στο κορυφαίο επίπεδο, προσφέροντάς του πεντάμηνο συμβόλαιο, ως το τέλος της σεζόν.

«Η Μπρέντφορντ επιβεβαιώνει την απόκτηση του διεθνούς Δανού μέσου Κρίστιαν Έρικσεν με την επιφύλαξη άδειας για διεθνείς παίκτες. Ο 29χρονος υπέγραψε το συμβόλαιό του μετά την ολοκλήρωση της ιατρικής αξιολόγησης. Έχει υπογράψει μέχρι το τέλος της σεζόν 2021/22», αναφέρεται στην ανακοίνωση του νεοφώτιστου στην Πρέμιερ Λιγκ συλλόγου.
Έτσι ο Έρικσεν επιστρέφει στο αγγλικό πρωτάθλημα, στο οποίο είχε λάμψει με τη φανέλα της Τότεναμ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ