Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Για την πρώτη νίκη η Εθνική Ελλάδας κόντρα στη Γεωργία (21:45)

Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Για την πρώτη νίκη η Εθνική Ελλάδας κόντρα στη Γεωργία (21:45)

Την πρώτη της νίκη στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 κυνηγά απόψε η Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου, απέναντι στη Γεωργία (21:45 – OPEN Beyond, Cosmote Sport 1).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετά την πολύτιμη ισοπαλία στην έδρα της Ισπανίας και το ρεπό που είχε την δεύτερη αγωνιστική, καλείται να πάρει το τρίποντο απέναντι σε μία από τις δύο, θεωρητικά, αδύναμες ομάδες του ομίλου.

Το δύσκολα για τους παίκτες του Τζον Φαν’τ Σιπ είναι πως σε αντίθεση με το παιχνίδι με την Ισπανία όπου έπρεπε να αμυνθούν, τώρα θα πρέπει να δημιουργήσουν ώστε να πάρουν τη νίκη που θα τους φέρει σε καλή θέση, στην προσπάθεια να πάρουν την πρόκριση για τα γήπεδα του Κατάρ του χρόνου.

Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Πώς αναμένεται να παραταχθεί η εθνική Ελλάδος
Ο ομοσπονδιακός προπονητής τόνισε στη συνέντευξη Τύπου χθες πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα για την ενδεκάδα και ουσιαστικά λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα θα αποφασίσει ποιοι θα αγωνιστούν ως βασικοί.

Στην προπόνηση ωστόσο έδειξε πως το πιθανότερο είναι να αγωνιστεί σε σχήμα 4-2-3-1, όπως και στο φιλικό με την Ονδούρα, ενώ ανοιχτές μένουν τρεις θέσεις.

Κάτω από τα γκολπόστ αναμένεται να βρεθεί ο Βλαχοδήμος και στα δεξιά θα παίξει ο Μπακάκης ενώ το αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Τζαβέλας - Παπαδόπουλος. Στα αριστερά είναι ανοιχτή η θέση μεταξύ Τσιμίκα και Γιαννούλη.

Στο κέντρο Μπουχαλάκης και Ζέκα είναι οι δύο στάνταρ παρουσίες, όπως και αυτή του Μπακασέτα στην επίθεση. Από εκεί και πέρα, στο ένα άκρο φαβορί για να ξεκινήσει είναι ο Φορτούνης ενώ στο άλλο άκρο οι Μασούρας και Λημνιός διεκδικούν τη θέση.

Οσον αφορά την κορυφή της επίθεσης, ο Γιακουμάκης δείχνει ο επικρατέστερος, με τον Παυλίδη να διεκδικεί εξίσου θέση στην βασική 11αδα.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στον όμιλο της Εθνικής


21:45: Γεωργία - Ελλάδα
21:45 Ισπανία - Κόσοβο
Ρεπό: Σουηδία

Βαθμολογία

Σουηδία 6 2 αγ.
Ισπανία 4 2 αγ.
Ελλάδα 1 1 αγ.
Γεωργία 0 2 αγ.
Κόσοβο 0 1 αγ.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ