Ρεάλ, Μπάγερν και Ίντερ μαζί για τα νοσοκομεία της Ευρώπης

Ρεάλ, Μπάγερν και Ίντερ μαζί για τα νοσοκομεία της Ευρώπης

Ίντερ, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου θα συνεργαστούν για να προσφέρουν στις δομές υγείας, οι οποίες μάχονται εναντίον του Covid-19.

Το «Ευρωπαϊκό Κύπελλο Αλληλεγγύης - Ποδόσφαιρο για τους Ήρωες» γεννιέται το 2021, με σκοπό τη «διάδοση ενός μηνύματος αλληλεγγύης και τονίζοντας τη σημασία της συνοχής μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών, στέλνοντας συγκεκριμένη βοήθεια σε ιατρικές δομές και νοσοκομεία», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ίντερ.

Ένα ιταλικό τουρνουά, που θα ξεκινήσει όταν τα ημερολόγια κάθε ομάδας είναι ξεκάθαρα και οι οπαδοί θα μπορούν να επιστρέψουν στο γήπεδο. Η πανδημία έπληξε πληθυσμούς σε όλο τον κόσμο, με μεγάλη δύναμη.

«Η μεγάλη δέσμευση του προσωπικού υγείας», σχολιάζει ο πρόεδρος της Ίντερ, Στίβεν Ζανγκ, «ήταν απαραίτητη για να μας επιτρέψει τώρα να επιστρέψουμε για να κοιτάξουμε στο μέλλον. Μ΄ αυτήν την πρωτοβουλία θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε και να γιορτάσουμε το έργο τους αλλά ταυτόχρονα να στείλουμε κι ένα μήνυμα ενότητας και αλληλεγγύης μεταξύ των εθνών».

Τα έσοδα από όλους τους αγώνες θα διατεθούν σε εγκαταστάσεις υγείας. Ο αγώνας Ίντερ-Μπάγερν Μονάχου θα γίνει στο Μιλάνο, στη Μαδρίτη οι «νερατζούρι» θα αντιμετωπίσουν τη Ρεάλ, ενώ στο Μόναχο θα είναι η σειρά της Μπάγερν να παίξει στην έδρα της, εναντίον των Ισπανών.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ