Τέλος εποχής: Ο 41χρονος εμβληματικός αρχηγός της Μπέτις, Χοακίν «κρεμάει» τα παπούτσια του

Τέλος εποχής: Ο 41χρονος εμβληματικός αρχηγός της Μπέτις, Χοακίν «κρεμάει» τα παπούτσια του

Ο σπουδαίος κι εμβληματικός αρχηγός της Ρεάλ Μπέτις, Χοακίν, ανακοίνωσε την Τετάρτη (19/4) πως στο τέλος της εφετινής αγωνιστικής περιόδου θα «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του, βάζοντας τους τίτλους τέλους έπειτα από μία ολόλαμπρη πορεία 23 ετών ως επαγγελματίας.

Ο 41χρονος εξτρέμ ξεκίνησε την καριέρα του ως παίκτης της ομάδας Νέων της Μπέτις, κάνοντας το επαγγελματικό του ντεμπούτο το 2000. Μετά την αποχώρησή του από την Μπέτις το 2006, αγωνίστηκε στη Βαλένθια, στη Μάλαγα και στη Φιορεντίνα προτού επιστρέψει στον σύλλογο το 2015.

Ο Χοακίν οδήγησε την Μπέτις στην κατάκτηση του Copa del Rey την περασμένη σεζόν, τερματίζοντας την 17χρονη «αποχή» του συλλόγου απ’ τα τρόπαια.

Σε μια συγκινητική του ανάρτηση στα social media, ο Χοακίν έγραψε πως… ήρθε πλέον η ώρα της απόσυρσης. «Αλλά αυτό δεν είναι αντίο, είναι απλώς «τα λέμε σύντομα» γιατί θα συνεχίσω στο πλευρό σου, υπερασπιζόμενος το κλαμπ με τη ζωή μου, γιατί η Ρεάλ Μπέτις ήταν η ζωή μου».

Με εννέα παιχνίδια να απομένουν για την ολοκλήρωση της εφετινής σεζόν, ο 41χρονος άσος απέχει μόλις επτά συμμετοχές για να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Άντονι Θουμπιθαρέτα για τα περισσότερα ματς στη LaLiga (622).

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ