Roland Garros: «Κατάπιε» τον Καρένιο Μπούστα ο Στέφανος Τσιτσιπάς, νίκησε 3-0 και πέρασε στα προημιτελικά!

Roland Garros: «Κατάπιε» τον Καρένιο Μπούστα ο Στέφανος Τσιτσιπάς, νίκησε 3-0 και πέρασε στα προημιτελικά!

Ασταμάτητος και αλάνθαστος έδειχνε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον αγώνα του με τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, το εμπόδιο του οποίου ξεπέρασε εύκολα με 3-0 σετ (6-3, 6-2, 7-5) και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Roland Garros.

Ισως την καλύτερη εμφάνισή του στη φετινή διοργάνωση έκανε ο Ελληνας πρωταθλητής απέναντι στον Ισπανό, αφού δεν έχασε τη συγκέντρωσή του ούτε για μια στιγμή στο παιχνίδι. Αυτή του η νίκη ήταν ένα «μήνυμα» προς τους αντιπάλους του πως είναι στην κορυφαία κατάσταση που έχει βρεθεί ποτέ. Φαίνεται πως έχει πολλά να δώσει ο Τσιτσιπάς στο τουρνουά της Γαλλίας και τώρα που αρχίζουν τα... δύσκολα μένει να φανεί αν θα το επιβεβαιώσει.

Ο Τσιτσιπάς έδειξε από την αρχή του αγώνα τις… άγριες διαθέσεις του. Ξεκίνησε με break, προηγήθηκε 3-0 και άντεξε στην προσπάθεια επιστροφής του Καρένιο Μπούστα, σώζοντας δύο break points στο 4-2, για να φτάσει στο 6-3. Ακόμη πιο εντυπωσιακός ήταν ο 22χρονος πρωταθλητής στο δεύτερο σετ, όπου «έσπασε» δύο φορές το σερβίς του αντιπάλου του, προηγήθηκε 4-0 και έφτασε άνετα στο 6-2. Το τρίτο σετ ήταν σαφώς πιο κλειστό, αφού ο Ισπανός έσωσε τρία break points στο πρώτο γκέιμ και… πήρε φόρα, παίρνοντας προβάδισμα 3-0 και 4-1. Ο Ελληνας τενίστας επέστρεψε γρήγορα, ισοφάρισε 4-4 και έκανε το κρίσιμο break στο 11ο γκέιμ, κλείνοντας το ματς με 7-5.

Με Μεντβέντεφ για την πρόκριση στα ημιτελικά ο Τσιτσιπάς
Στους «8» ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, που κέρδισε επίσης 3-0 σετ τον Χιλιανό Γκαρίν.

Ο Μεντβέντεφ προηγείται με 6-1 στις νίκες έναντι του Τσιτσιπά, έχοντας μάλιστα υποτάξει εύκολα τον Στεφ στα ημιτελικά του φετινού Australian Open. Οι άλλες νίκες σημειώθηκαν το 2018 σε Μαϊάμι, US Open και Βασιλεία και το 2019 σε Μόντε Κάρλο (χώμα) και Σανγκάη.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να τον νικήσει για πρώτη και μοναδική φορά τον Μεντβέντεφ το 2019 στο Λονδίνο, όπου κέρδισε στη συνέχεια το ATP Finals.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί αύριο, Τρίτη 8 Ιουνίου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS