Ρούμπεν Σεμέδο: Συνελήφθη κατηγορούμενος για βιασμό 17χρονης

Ρούμπεν Σεμέδο: Συνελήφθη κατηγορούμενος για βιασμό 17χρονης

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα - Τι λέει η ανήλικη στην καταγγελία της


Στον εισαγγελέα οδηγείται ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο, κατηγορούμενος για βιασμό ενός 17χρονου κοριτσιού.

Ο Σεμέδο συνελήφθη μετά την καταγγελία που έκανε στην αστυνομία η ανήλικη μαζί με τη μητέρα της. Σύμφωνα με την καταγγελία μαζί με έναν 40χρονο Νιγηριανό, που εμφανίσθηκε ως μάνατζέρ του, ο Σεμέδο την παρέσυρε στο σπίτι του όπου τη βίασαν. Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της 28ης Αυγούστου, όταν συναντήθηκε με τον γνωστό ποδοσφαιριστή σε κλαμπ στον Ωρωπό. Μετά τη διασκέδαση, ο Σεμέδο πήρε την κοπέλα με το αυτοκίνητό του και τη μετέφερε στο σπίτι του στη Γλυφάδα, όπου και τη βίασαν. Ο Σεμέδο συνελήφθη, ενώ ο 40χρονος αναζητείται.

Η 17χρονη εξιστόρησε όσα της είχαν συμβεί στη μητέρα της, όταν επέστρεψε στο σπίτι και από κοινού κατήγγειλαν τον διεθνή με την εθνική Πορτογαλίας ποδοσφαιριστή στο αστυνομικό τμήμα του Βύρωνα, αλλά και τον δεύτερο κατηγορούμενο. Ακολούθως, την υπόθεση ανέλαβε το τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, που προχώρησε στη σύλληψη του Σεμέδο.

Ο Σεμέδο επρόκειτο σήμερα να πωληθεί σε ομάδα της Πορτογαλίας και τον τελευταίο μήνα ήταν εκτός πλάνων του προπονητή του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS