Σάκκαρη: Ήθελα πολύ να νικήσω και τα έδωσα όλα

Σάκκαρη: Ήθελα πολύ να νικήσω και τα έδωσα όλα

Χαρούμενη και ταυτόχρονα συγκινημένη εμφανίστηκε η Μαρία Σάκκαρη στις δηλώσεις της μετά το συγκλονιστικό τέλος του αγώνα της με την Μπιάνκα Αντρεέσκου, που την έστειλε στα προημιτελικά του US Open, για πρώτη φορά στην καριέρα της.

«Ήμουν προετοιμασμένη για ένα τάι μπρέικ στο τρίτο σετ, το είχα πει στον Τομ (ο προπονητής της). Από την στιγμή που ήρθε πιο εύκολα, μου κάνει. Λατρεύω αυτό το κορτ, έχω τις καλύτερες αναμνήσεις εδώ, παίζω με το κοινό. Είναι τόσο καλό και για τις δυο μας...», υπογράμμισε.

«Ήξερα ότι έχασα το πρώτο σετ γιατί έκανα κάποια πράγματα λάθος, δεν ήμουν πολύ γενναία. Έπρεπε να το αλλάξω αυτό, ήθελα πολύ να κερδίσω. Συγγνώμη δυσκολεύομαι να μιλήσω. Ξέρετε, ήθελα πολύ να κερδίσω και τα έδωσα όλα. Έλεγα στον εαυτό μου να επικεντρωθώ σε μένα, είναι δύσκολο κάποιες φορές να παίζεις με τραυματισμένο αντίπαλο», συνέχισε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Και συμπλήρωσε: «Προσπάθησα να επικεντρωθώ στο παιχνίδι μου, να είμαι γενναία και να κυνηγήσω τις μπάλες. Είναι όνειρο που γίνεται πραγματικότητα που παίζω βραδινό παιχνίδι».

Από την αναφορά της δεν μπορούσε να απουσιάζει η οικογένειά της: «Είναι πολύ ωραίο που την έχω εδώ, μαζί με την αδελφή μου. Πριν πω "ευχαριστώ" στο κοινό που έμεινε τόσο αργά, ελπίζω να μην αργήσετε αύριο στη δουλειά σας και έχω εγώ το πρόβλημα. Ευχαριστώ που μείνετε τόσο αργά, πηγαίνετε για ύπνο και θα τα πούμε σε δύο ημέρες».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS