Θρήνος στον χώρο του αθλητισμού - Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο πολίστας Αδαμάντιος Μαντής

Θρήνος στον χώρο του αθλητισμού - Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο πολίστας Αδαμάντιος Μαντής

Θρήνος στον χώρο του αθλητισμού και της ελληνικής υδατοσφαίρισης από τον θάνατο του πολίστα Αδαμάντιου Μάντη σε τροχαίο.

Ο Αδαμάντιος Μαντής, τερματοφύλακας του Ναυτικού Ομίλου Χίου, μέχρι σήμερα στην καριέρα του είχε υπηρετήσει την Γλυφάδα, τον Πανιώνιο, το Παλαιό Φάληρο, τον Υδραϊκό, ενώ είχε αγωνιστεί σε όλα τα τμήματα υποδομών των εθνικών ομάδων.

Θρηνος στο ελληνικό πόλο

Ο Αδαμάντιος Μαντής έπεσε θύμα τροχαίου τις πρώτες πρωινές ώρες, διακομίστηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο και εξέπνευσε πριν από λίγο.

Ετσι έγινε το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον 21χρονο πολίστα Αδαμάντιο Μαντή

Με τραγικό τρόπο έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα ο νεαρός πολίστας Αδαμάντιος Μαντής, βυθίζοντας στο πένθος τον χώρο της υδατοσφαίρισης αλλά και τον ελληνικό αθλητισμό.

Όπως ανέφερε η εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ, ο 21χρονος πολίστας επέβαινε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 20χρονος φίλος του. Ενώ κινούνταν στο ρεύμα προς Γλυφάδα, τα δύο νεαρά παιδιά άκουσαν έναν περίεργο θόρυβο στο αυτοκίνητο και σταμάτησαν το όχημα στην αριστερή λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, ώστε να ελέγξουν τι συνέβαινε. Ο Αδαμάντιος Μαντής κατέβηκε από το αυτοκίνητο για να δει αν υπήρξε κάποια βλάβη και τότε συνέβη η τραγωδία: Ένα άλλο όχημα, που οδηγούσε επίσης ένας νέος άνθρωπος, έπεσε με δύναμη πάνω στον νεαρό αθλητή και το σταματημένο αυτοκίνητο.

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν και οι τρεις εμπλεκόμενοι στο τροχαίο. Ο Αδαμάντιος Μαντής, σοβαρά τραυματισμένος, μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου μπήκε στο Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με τους γιατρούς να κάνουν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να τον κρατήσουν στη ζωή. Δυστυχώς δεν τα κατάφεραν και στις 7.30 το πρωί ο 21χρονος άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε ο πολίστας, σύμφωνα με την εκπομπή «Μαζί σου», τραυματίστηκε στη μέση, ενώ ελαφρά τραυματίστηκε και ο οδηγός του δεύτερου εμπλεκόμενου οχήματος. Το σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε το Σάββατο το βράδυ, λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

«Αιωνία του η μνήμη» καταλήγει η ανακοίνωση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Χίου, σε έκτακτη συνεδρίασή του, εξέδωσε ψήφισμα όπου αποφασίστηκαν τα εξής:

Να παραστεί σύσσωμο στην Εξόδιο Ακολουθία
Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στον επόμενο εντός έδρας αγώνα του ΝΟΧ
Να κυματίζει μεσίστια η σημαία στις εγκαταστάσεις του Ομίλου για 3 ημέρες
Να διαβιβαστούν δια του παρόντος ψηφίσματος τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Δ.Σ. στην οικογένεια του εκλιπόντος
Να διατεθεί χρηματικό πόσο εις μνήμην του, στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία»
Να δημοσιευθεί το παρών ψήφισμα στον τύπο.

Συγκλονισμένη η διοίκηση του ΝΟΒ

Συγκλονισμένη από τον αδόκητο χαμό του Μαντή, δηλώνει και η διοίκηση του ΝΟΒ, απέναντι στον οποίο αγωνίστηκε χθες ο ΝΟΧ. «Η οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης είναι συγκλονισμένη από τον αδόκητο χαμό του ταλαντούχου αθλητή υδατοσφαίρισης Αδαμάντιου Μαντή του Ναυτικού Ομίλου Χίου, σε τροχαίο δυστύχημα σήμερα. Μόλις χτες παίζαμε μαζί του στο κολυμβητήριο του Ν.Ο.Β. για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος και είναι ασύλληπτο πώς αλλάζει η πραγματικότητα. Εκφράζουμε τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του Αδαμάντιου».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS