Σοκ για τη γαλλική Σαλόν: Ο αρχηγός της, Μίκαελ Ζελαμπάλ υπέστη εγκεφαλικό εν ώρα προπόνησης

Σοκ για τη γαλλική Σαλόν: Ο αρχηγός της, Μίκαελ Ζελαμπάλ υπέστη εγκεφαλικό εν ώρα προπόνησης

Σοκαρισμένοι είναι οι άνθρωποι της Σαλόν λόγω, εγκεφαλικού που υπέστη ο αρχηγός της ομάδας, Μίκαελ Ζελαμπάλ.

Συγκεκριμένα ο Γάλλος άσος την ώρα της προπόνησης ένοιωσε αδιαθεσία και τελικά είχε πάθει εγκεφαλικό επεισόδιο που μάλλον έγινε αντιληπτό από τους ανθρώπους της ομάδας που έδρασαν γρήγορα.

Ο Ζελαμπάλ οδηγήθηκε τάχιστα στο νοσοκομείο και τα χειρότερα αποφεύχθηκαν με τον ίδιο να είναι καλά αλλά θα χάσει σίγουρα το υπόλοιπο της σεζόν και… βλέπουμε.

Αναλυτικά η ενημέρωση από τον ίδιο τον Ζελαμπάλ: «Κατά τη διάρκεια της προπόνησης τη Δευτέρα το πρωί, ένιωσα συμπτώματα και με πήγαν στα επείγοντα του νοσοκομείου Chalon. Στη συνέχεια, η μαγνητική ανίχνευσε ένα εγκεφαλικό επεισόδιο. Ευτυχώς διαγνώστηκε εγκαίρως, με παρακολούθησαν αμέσως και έκαναν πρόσθετες εξετάσεις στη μονάδα εντατικής θεραπείας, στη συνέχεια στη νευρολογία.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι είμαι πίσω στο σπίτι. Ωστόσο, πρέπει να ξεκουραστώ αρκετές εβδομάδες πριν επιστρέψω στη δράση και δυστυχώς δεν θα μπορέσω να επιστρέψω ως το τέλος της σεζόν. Έχω πίστη ότι αυτό το πρόβλημά μου επιλύεται σταδιακά, το οποίο επομένως δεν αποκλείει την επιστροφή όταν μου επιτραπεί».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γάλλος παίκτης έχει περάσει μεταξύ άλλων από τις, Ρεάλ Μαδρίτης και Βαλένθια ενώ στη Σαλόν βρίσκεται από 2017 όντας πλέον 39 ετών. Εκτός αυτού ήταν ενεργό μέλος της Εθνικής Γαλλίας από το 2005 έως το 2016.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ