Σούπερ Λίγκ 1: Πάνοπλος ο Παναθηναϊκός, γεμάτος κίνητρα ο ΠΑΟΚ

Σούπερ Λίγκ 1: Πάνοπλος ο Παναθηναϊκός, γεμάτος κίνητρα ο ΠΑΟΚ

Με κεκτημένη ταχύτητα μπαίνει ο Παναθηναϊκός στην τελευταία κλειστή στροφή του α΄ γύρου των πλέι οφ.

Οι «πράσινοι» πηγαίνουν στην Τούμπα για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ με τη βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση που τους έχουν δώσει οι δύο συνεχόμενες (και πολύ σημαντικές) νίκες επί του Αρη και του Ολυμπιακού, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι αν επιστρέψουν με νίκη, θα κάνουν άλμα στον δρόμο για τον τίτλο. Σε μια σπάνια συγκυρία, ο Γιοβάνοβιτς υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, εκτός φυσικά από τους Αϊτόρ, Τρουιγιέ και Φρόκου που θα επιστρέψουν την επόμενη περίοδο.

Ο Σάρλια έβγαλε ξανά όλο το πρόγραμμα χωρίς ενοχλήσεις και είναι διαθέσιμος, όπως και ο Ιωαννίδης, ο οποίος επέστρεψε σε έντονους ρυθμούς έπειτα από ένα ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης. Και οι δύο δύσκολα θα είναι στην ενδεκάδα, με τους Μάγκνουσον και Σπόραρ να προβάλλουν ως φαβορί για τη θέση τους, μετά την εξαιρετική εμφάνισή τους στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Πολύ σημαντικό είναι και για τον ΠΑΟΚ το κυριακάτικο ντέρμπι, κι ας μοιάζει χαμένη υπόθεση το κυνήγι του τίτλου καθώς κυνηγάει δύο ομάδες που βρίσκονται στο +9 και μία τρίτη που είναι στο +3. Ο βασικός στόχος του είναι να κατακτήσει την 3η θέση ώστε να έχει μαξιλαράκι ασφαλείας για την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ, ανεξάρτητα από το αν θα πάρει το Κύπελλο ή όχι.

Και για να μείνει σε απόσταση βολής από τον 3ο Ολυμπιακό, θα ψάξει τη νίκη χωρίς να αφήσει να τον κυριεύσει η απογοήτευση από τις δύο συνεχόμενες ήττες του, που τον πήγαν από το -3 στο μακρινό -9. Μεγάλη απώλεια θα είναι η απουσία των Νάρεϊ και Σάστρε, ενώ, στον αντίποδα, μπήκε σε κανονικό ρυθμό ο Ελ Καντουρί και λογικά υπολογίζεται. Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ γιόρτασαν χθες με τον δικό τους… θορυβώδη τρόπο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης τα 97α γενέθλιά του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ