Σημαντική διάκριση για τους οπαδούς του Ολυμπιακού - Ανάμεσα στους κορυφαίους του κόσμου

Σημαντική διάκριση για τους οπαδούς του Ολυμπιακού - Ανάμεσα στους κορυφαίους του κόσμου

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι ο 12ος κόσμος της ομάδας. Είτε οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίζονται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», είτε σε κάποιο άλλο γήπεδο, ο κόσμος βρίσκεται πάντα εκεί. Για να υποστηρίξει τον αγαπημένο του σύλλογο.


Η ατμόσφαιρα που δημιουργείται στα ματς του Ολυμπιακού είναι κάτι παραπάνω από τρομερή και κάπως έτσι, ήρθε και η… δικαίωση για τους οπαδούς της ομάδας.

Το δημοφιλές μεξικάνικο ΜΜΕ «Pulzo ζήτησε τη… βοήθεια της ΑΙ τεχνολογία για τους top υποστηρικτές του κόσμου και η απάντηση της εφαρμογής τεχνητής νοημοσύνης «ChatGPT» περιλάμβανε τους «ερυθρόλευκους», τους οποίους κατέταξε στην έβδομη θέση.

«Οι ultra οπαδοί του ελληνικού συλλόγου, στον οποίο παίζει ο Χάμες Ροντρίγκες, όπου είναι γνωστοί ως «Θύρα 7» ανήκουν στους πιο παθιασμένους και πιο δυνατούς της Ευρώπης. Οι ίδιοι είναι αδελφοποιημένοι με άλλους οπαδούς συλλόγων στη Γηραιά Ήπειρο, όπως για παράδειγμα ο Ερυθρός Αστέρας και η Σπαρτάκ Μόσχας», ανέφερε μεταξύ άλλων το αφιέρωμα της ιστοσελίδας.

Από εκεί και πέρα, στην κορυφή της λίστας βρίσκεται η Μπόκα Τζούνιος (Αργεντινή), στη δεύτερη θέση η Σέλτικ (Σκωτία) και στην τρίτη θέση η Φλαμένγκο (Βραζιλία). Στην τέταρτη είναι η Γαλατάσαραϊ (Τουρκία), στην πέμπτη η Ντόρτμουντ (Γερμανία), στην έκτη ο Ερυθρός Αστέρας (Σερβίας), στην όγδοη η Αλ Αχλί (Αίγυπτος), στην ένατη η Λίβερπου (Αγγλία) και στην 10η θέση η Πεναρόλ (Ουρουγουάη).

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ