Stoiximan Super League: Νίκες για ΠΑΟ, ΑΕΚ και τώρα οι δυο τους!

Stoiximan Super League: Νίκες για ΠΑΟ, ΑΕΚ και τώρα οι δυο τους!

Με τον Μαντσίνι να... κερνάει ασίστ και τους Ιωαννίδη και Σπόραρ να... πίνουν (γκολ), ο Παναθηναϊκός πέρασε νικητής από τον Βόλο καθώς επικράτησε των γηπεδούχων με 2-0. Το Πανθεσσαλικό είχε μετατραπεί σε Λεωφόρο από τους περίπου 9000 φίλους των «πράσινων» που έδωσαν την δική τους ώθηση για το πολύτιμο τρίποντο.

Το «τριφύλλι» δυσκολεύτηκε να διασπάσει στο πρώτο ημίχρονο την άμυνα των Θεσσαλών, όμως με το «καλημέρα» της επανάληψης βρήκε γρήγορα γκολ με τον Ιωαννίδη, το άγχος έφυγε και λίγο αργότερα με την κεφαλιά του Σπόραρ ήρθε το 2-0 που... κλείδωσε τη νίκη. Πλέον ο Παναθηναϊκός παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και έχει το μυαλό στο ματς της Κυριακής στο «Απόστολος Νικολαϊδης» κόντρα στην ΑΕΚ όπου εν πολλοίς θα κριθεί και η έκβαση στην υπόθεση τίτλος.

Λίγα 24ωρα πριν από τον «τελικό» με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, η ΑΕΚ πέτυχε μια από τις πιο εύκολες νίκες στο πρωτάθλημα (3-0), αφού ήδη με το 2-0 στο 24', με το γκολ του Μουκουντί, είχε βάλει το... τρίποντο στο πουγκί ώστε να συνεχίσει να βαδίζει... χέρι – χέρι με το «τριφύλλι» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Μόλις στο 10' ο Κάργας είδε την κόκκινη κάρτα για το «δολοφονικό μαρκάρισμα» στον Γιόνσον κι από εκεί και πέρα όλα έγιναν πιο εύκολα για την Ένωση. Τόσο εύκολα όσο και το γκολ του Τσούμπερ στο 21' από το... δώρο του Κοτάρσκι για το 1-0 που άνοιξε διάπλατα τον δρόμο του τριπόντου. Ομως ακόμη και στην χαλαρή επανάληψη, η Ένωση δεν σταμάτησε να σκοράρει κάνοντας το 3-0 με τη γκολάρα του Λιβάι Γκαρσία, ενώ ο Φερνάντες έβαλε το κερασάκι για να... υπογραφεί το τελικό 4-0.

Για 2η φορά φέτος ο Αρης κατάφερε να νικήσει τον Ολυμπιακό. Οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης επικράτησαν με 2-1 των Πειραιωτών και ουσιαστικά... κλείδωσαν το εισιτήριο της Ευρώπης καθώς και σε συνδυασμό με την ήττα του Βόλου από τον Παναθηναϊκό βρέθηκαν στο +7 από τους Θεσσαλούς, μια διαφορά που προφανώς και δεν μπορεί να καλυφθεί. Το σπάνιας ομορφιάς γκολ του Πάλμα από απευθείας χτύπημα κόρνερ, αλλά κι αυτό του Νταμπό από το λάθος του Μπα έκαναν την διαφορά, αφού με το εύστοχο πέναλτι ο Μπακαμπού απλά μείωσε για τον Ολυμπιακό. Από την πλευρά τους οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν μια ακόμη ήττα στο έξτρα πρωτάθλημα, παρουσιάζουν απογοητευτικό πρόσωπο και βάζουν σε κίνδυνο ακόμη και την 3η θέση.

Τα αποτελέσματα

Βόλος – Παναθηναϊκός 0-2

Αρης – Ολυμπιακός 2-1

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 4-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ PLAYOFFS (6η αγωνιστική)

  1. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 75

  2. A.E.K. 75

  3. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 63

  4. Π.Α.Ο.Κ. 60

  5. ΑΡΗΣ 47

  6. ΒΟΛΟΣ 40

H επόμενη αγωνιστική (7η)

Κυριακή 30 Απριλίου

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (8μμ)
ΠΑΟΚ – Αρης (8μμ)
Ολυμπιακός – Βόλος (8μμ)

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ