Stoiximan Super League: Συγκάτοικοι στην κορυφή ΠΑΟ και ΑΕΚ, στο -3 ο Ολυμπιακός

Stoiximan Super League: Συγκάτοικοι στην κορυφή ΠΑΟ και ΑΕΚ, στο -3 ο Ολυμπιακός

Την πιο μεγάλη νίκη στον δρόμο προς το πρωτάθλημα πέτυχε η ΑΕΚ που πέρασε κυριαρχικά από την Τούμπα με το 1-0 επί του ΠΑΟΚ, χάρη στην γκολάρα του Αραούχο από την απίθανη πάσα του Μάνταλου.

Η Ενωση ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και θα μπορούσε να προηγηθεί από νωρίς όμως ο διαιτητής Κουλμπάκοφ ακύρωσε στο 7' το γκολ του Άμραμπατ σε μια φάση που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων!

Ο ΠΑΟΚ είχε τις δικές του στιγμές, κυρίως στην επανάληψη με καλύτερη το δοκάρι του Ολιβέιρα αλλά τίποτα περισσότερο. Πλέον η ΑΕΚ με αυτό το υπερπολύτιμο τρίποντο, αλλά και την γκέλα των «πράσινων» στη Λεωφόρο, βρέθηκε στην πρώτη θέση παρέα με τον Παναθηναϊκό, στους 63 βαθμούς, έχοντας ήδη βγάλει με επιτυχία μια τόσο δύσκολη έδρα όπως η Τούμπα.

Κάζο ολκής για τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο που δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Βόλου και πέταξε στα... σκουπίδια δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη για το πρωτάθλημα. Δίχως αμφιβολία σε μια σκληρή βραδιά για το τριφύλλι μοιραίο πρόσωπο είναι ο Σπόραρ που στο 97' δεν κατάφερε να ευστοχήσει από το σημείο του πέναλτι, με τον Κλέιμαν να κάνει μια επέμβαση που ίσως στο φινάλε της σεζόν μνημονεύεται ως μια από τις πλέον κομβικές στιγμές του πρωταθλήματος. Το «τριφύλλι» προσπάθησε να... σπάσει το «πούλμαν» των Θεσσαλών χωρίς επιτυχία και όσο η ώρα περνούσε τόσο μεγαλύτερο ήταν το άγχος των παικτών του Γιοβάνοβιτς. Που όπως φάνηκε στο φινάλε τους... έπνιξε.

Απίθανη γκέλα και στο Φάληρο όμως για τον Ολυμπιακό που μετά και το 2-0 στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου φάνηκε πως δεν θα έχει το παραμικρό πρόβλημα κόντρα στον Άρη. Γνωρίζοντας άλλωστε πως μετά την αναπάντεχη απώλεια βαθμών του Παναθηναϊκού θα μπορούσε να πλησιάσει στον πόντο την πρώτη θέση.

Tα πράγματα όμως ήταν εντελώς διαφορετικά μετά το 60' όταν ο Άρης έδειξε την καλή του εικόνα και μέσα σε δέκα λεπτά με τα γκολ των Ιτούρμπε και Καμάτσο ισοφάρισε σε 2-2 και... πάγωσε το Φάληρο!

Παρά την προσπάθεια του Ολυμπιακού να βρει το γκολ της νίκης, το σοκ από την αναπάντεχη ισοφάριση ήταν μεγάλο. Ο Άρης αμύνθηκε σωστά και κατάφερε να πάρει έναν βαθμό που στο 60' έμοιαζε... χαμένη υπόθεση. Κάπως έτσι οι Πειραιώτες είναι πλέον στο -3 από την πρώτη θέση, την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 2ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Παναθηναϊκός – Βόλος 0-0

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 0-1

Ολυμπιακός – Αρης 2-2

Ολυμπιακός - Άρης 2 - 2 | Highlights - Stoiximan Super League - 02/04/2023 | COSMOTE SPORT HD

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ PLAYOFFS (2η αγωνιστική)

  1. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 63
  2. A.E.K. 63
  3. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 60
  4. Π.Α.Ο.Κ. 57
  5. ΑΡΗΣ 41
  6. ΒΟΛΟΣ 40

H επόμενη αγωνιστική (3η)

Tετάρτη 5 Απριλίου
Βόλος – ΑΕΚ (18.00)
Αρης – Παναθηναϊκός (19.30)
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (21.00)

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ