Στους «16» του Αυστραλιανού Οπεν η Σάκκαρη - Μεγάλη εμφάνιση κόντρα στην Κουντερμέτοβα

Στους «16» του Αυστραλιανού Οπεν η Σάκκαρη - Μεγάλη εμφάνιση κόντρα στην Κουντερμέτοβα

Για δεύτερη φορά στην καριέρα της η Μαρία Σάκκαρη είναι στις «16» του Australian Open. Κέρδισε την Βερόνικα Κουντερμέτοβα με 2-0 σετ (6-4, 6-1 σε 1 ώρα και 22 λεπτά) και θα αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα Τζέσικα Πέγκουλα.


Τόσο η Ρωσίδα όσο και η Σάκκαρη δυσκολεύτηκαν στην αρχή να κρατήσουν το σερβίς τους, καθώς δυσκολεύονταν να περάσουν το πρώτο σερβίς. Έτσι, τα break δεν άργησαν να έρθουν.

Πρώτη έσπασε το σερβίς της ελληνίδας τενίστριας η Κουντερμέτοβα για να προηγηθεί με 3-1. Η απάντηση της Μαρίας όμως ήταν καθοριστική. Η 26χρονη Ελληνίδα πήρε τα επόμενα τέσσερα γκέιμ κάνοντας δύο μπρέικ και προηγήθηκε με 5-3.

Η Ρωσίδα σε εκείνο το σημείο πήρε ιατρικό τάιμ άουτ αφού έδειχνε να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα στα πλευρά. Με την επιστροφή της κατάφερε να κρατήσει το σερβίς της, όμως η Σάκκαρη έκανε ακριβώς το ίδιο για να κατακτήσει το πρώτο σετ με 6-4.




Στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ η Μαρία Σάκκαρη μπήκε δυνατά με break, και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς της για να προηγηθεί με 2-0.

Η Κουντερμέτοβα έδειχνε ότι δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει το παιχνίδι της Σάκκαρη. Έτσι κατέκτησε μόλις ένα game στο υπόλοιπο του αγώνα με την Σάκκαρη να κλείνει το σετ με 6-1 και να πανηγυρίζει την πρόκριση στον τέταρτο γύρο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS