Super League 1: Αντικαθίστανται οι... μεθυσμένοι Πολωνοί διαιτητές του ΑΕΚ-Άρης - Θα γίνει με Έλληνες ο αγώνας

Super League 1: Αντικαθίστανται οι... μεθυσμένοι Πολωνοί διαιτητές του ΑΕΚ-Άρης - Θα γίνει με Έλληνες ο αγώνας

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίσσεται γύρω από το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη για την Super League 1 μιας και λίγες ώρες πριν τη σέντρα της αναμέτρησης, άλλαξαν οι διαιτητές που θα διευθύνουν το παιχνίδι καθώς οι Πολωνοί που είχαν οριστεί ήρθαν... μεθυσμένοι από την πατρίδα τους.

Οι τέσσερις διαιτητές, ο πρώτος Πάβελ Ρατσκόφσκι, οι βοηθοί του Ράντοσλαβ Σιέτζκα και Άνταμ Κούπσικ και ο VAR Κριστόφ Γιάκουμπικ κατανάλωσαν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ μέσα στο αεροπλάνο και μέχρι και χθες το βράδυ ήταν σε άθλια κατάσταση.

Για όλα τα ευτράπελα που έλαβαν χώρα εντός του αεροπλάνου αλλά και στη συνέχεια, αναφορικά με το επεισόδιο που είχαν με Έλληνες οι οποίοι ταξίδευαν από την Πολωνία, φυσικά είναι ενήμερη τόσο η ΕΠΟ, όσο και η ΚΕΔ.

Θέμα αναβολής του αγώνα βέβαια δεν υφίσταται, ωστόσο ο Αρχιδιαιτητής Στιβ Μπένετ, έχει αποφασίσει στην άμεση αντικατάστασή της τοποθετώντας Ελληνες διαιτητές για το εν λόγω ματς στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League 1. Πρόκειται για μια εξέλιξη της τελευταίας στιγμής και πλέον απομένει μόνο να μάθουμε ποιοι τελικά θα διευθύνουν την αναμέτρηση.

Το σίριαλ με τους μεθυσμένους Πολωνούς

Η διαιτητική ομάδα του αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη (Πάβελ Ρατσκόφσκι, Ράντοσλαβ Σιέτζκα, Άνταμ Κούπσικ και ο VAR Κριστόφ Γιάκουμπικ) που είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει σήμερα στις 18:00 στην OPAP Arena έφτασε χθες βράδυ από την Πολωνία στην Αθήνα.

Ωστόσο κατά τη διάρκεια της πτήσης υπήρξε μεγάλη περιπέτεια με πρωταγωνιστές τους ίδιους. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι οι διαιτητές ήταν μεθυσμένοι και σε έξαλλη κατάσταση. Μάλιστα, δημιουργήθηκε και σοβαρό επεισόδιο με Έλληνες που ζουν στην Πολωνία και ταξίδευαν επίσης με προορισμό την Ελλάδα.

Οι διαιτητές στο αεροπλάνο έκαναν μία κουβέντα μεταξύ τους για το ελληνικό ποδόσφαιρο ενώ παράλληλα κατανάλωναν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ μέσα στο αεροπλάνο. Κάποιοι Έλληνες που καταλάβαιναν την γλώσσα τους μίλησαν κάποια στιγμή και τους είπαν ότι «γνωρίζουμε την γλώσσα και καταλαβαίνουμε τι λετε» κι εκείνοι τους επιτέθηκαν.

Πιο συγκεκριμένα, το επεισόδιο έγινε ανάμεσα στους Πολωνούς διαιτητές κι έναν πατέρα με τον γιό του. Μάλιστα, έφτασε σε τέτοιο σημείο, που οι ρέφερι του αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη, τους περίμεναν μετά στην φυσούνα και τους προπηλάκισαν με κεντρικό πρωταγωνιστή τον πρώτο διαιτητή της συνάντησης, Πάβελ Ρατσκόφσκι.

Ανάμεσα στα όσα έλεγαν ανέφεραν πως το χθεσινό βράδυ θα επισκεφτόντουσαν κάποιο κλαμπ της πρωτεύουσας για να διασκεδάσουν. Στην συνέχεια καθώς πήγαιναν να παραλάβουν τις αποσκευές τους, προπηλάκισαν εκ νέου τους δύο Έλληνες και μάλιστα έφτασαν στο σημείο να φτύσουν τον πατέρα. Κάπου εκεί παρενέβη η αστυνομία, αλλά και ο απεσταλμένος της ΕΠΟ, που χρειάστηκε να μπει στον ιμάντα των αποσκευών για να τους χωρίσει.

Την άθλια κατάσταση στην οποία είχαν περιέλθει οι Πολωνοί διαιτητές συνειδητοποίησε και ο τέταρτος διαιτητής που πήγε στο ξενοδοχείο να τους παραλάβει. Το κορυφαίο όλων είναι πως αυτή τη στιγμή οι Πολωνοί διαιτητές είναι εξαφανισμένοι. Στην ΕΠΟ είναι ενήμεροι για όλα αυτά τα περιστατικά.

Τιμωρημένος στην Πολωνία ο διαιτητής που ορίστηκε για το ματς της ΑΕΚ με τον Άρη

Την περασμένη Κυριακή η Λεχ Πόζναν υποδέχθηκε την Πόγκον Στέτσιν (στην οποία αγωνίζονται οι Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, Λεονάρντο Κούτρης) στο ντέρμπι για την 3η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Το τελικό 2-2 επέτρεψε την Λεχ να διατηρήσει τη διαφορά των τριών βαθμών, αλλά στην ομάδα του Πόζναν μετά το τέλος του αγώνα ήταν έξαλλοι με τον διαιτητή της αναμέτρησης, Πάβελ Ρατσκόφσκι.

Τον ίδιο διαιτητή που όρισε η ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει τον αγώνα ΑΕΚ-Άρης για την 4η αγωνιστική των Play offs της Stoiximan Super League 1 και ο οποίος μαζί με τους συμπατριώτες του βοηθούς, ταξίδεψαν μεθυσμένοι για την Ελλάδα προκαλώντας και επεισόδιο με επιβάτες του αεροπλάνου!

«Είναι ο χειρότερος διαιτητής που υπάρχει στο πολωνικό ποδόσφαιρο», είπε ο τεχνικός της Λεχ Γιον Βαν Ντεν Μπρομ για τον
Ρατσκόφσκι. Κι η οργή του είχε να κάνει με τη φάση του 38ου λεπτού. Ενώ το σκορ ήταν 1-0 για την Λεχ ο Τριανταφυλλόπουλος προσπάθησε να σταματήσει αντεπίθεση των γηπεδούχων κάνοντας σκληρό φάουλ με τον διαιτητή να δίνει πλεονέκτημα, αλλά στο τέλος της φάσης δεν έδειξε την κίτρινη κάρτα στον Έλληνα στόπερ (που θα ήταν η δεύτερη και θα αποβάλλονταν).

Η Λεχ δεν έμεινε όμως μόνο στα παράπονα του προπονητή της, αλλά έκανε επίσημη διαμαρτυρία στην αντίστοιχη Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και απαίτησε ο συγκεκριμένος διαιτητής να μην σφυρίξει ξανά αγώνα της ομάδας της...

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 18|04|24 17:22

Cupra Leon e-TSI 150 PS ... Με σπορ DNA [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ