Super League: Νίκησε για την Ιστορία του ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό - Προβάδισμα για τον τίτλο η ΑΕΚ

Super League: Νίκησε για την Ιστορία του ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό - Προβάδισμα για τον τίτλο η ΑΕΚ

Στο Καραϊσκάκη επήλθε το «στοπ» για τον Παναθηναϊκό, το οποίο βάζει μάλλον οριστικό φρένο στις ελπίδες του για τον τίτλο. Ο Ολυμπιακός νίκησε τους λαβωμένους από Covid «πράσινους» 1-0, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής για τα Playoff της Super League, υπακούοντας και στο κέλευσμα της ανακοίνωσης της Θύρας 7, η οποία απαίτησε ένα παιχνίδι αντάξιο της Ιστορίας της ομάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με το γκολ του Όλεγκ Ρέαμπτσουκ στο 68' και η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς παρέμεινε στους 77 βαθμούς. Η ΑΕΚ, του Ματίας Αλμέιδα, νίκησε τον Άρη με ανατροπή, 2-1, και έφτασε τους 80, που σημαίνει ότι είναι μόνη πρώτη στη βαθμολογία. Ο Άντι Γκρέι έβαλε τον Άρη μπροστά στο 17', αλλά ο Τομ φαν Βέερτ ισοφάρισε στο 23' και ο Στίβεν Τσούμπερ έβαλε στο 43' το γκολ που μπορεί να σημαίνει ένα πρωτάθλημα, το πρώτο μετά το 2018. Η ΑΕΚ έχει θεωρητικά το πιο εύκολο ματς στα Playoff την τελευταία αγωνιστική, αυτό με τον Βόλο στην «Opap Arena», που θα συνεπαχθεί φιέστα.

Επιπλέον, ο ΠΑΟΚ νίκησε στον Βόλο 2-0 και παρέμεινε τρεις βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό. Οι δύο ομάδες παίζουν τελευταία αγωνιστική στην Τούμπα και στην περίπτωση που η ομάδα του Ζοσέ Ανιγκό, στο μάλλον τελευταίο παιχνίδι του ως υπηρεσιακού, δεν χάσει, θα είναι εκείνη που θα βγει στα προκριματικά του Europa League και θα έχει αυξημένες πιθανότητες να βρίσκεται σε ευρωπαϊκούς ομίλους και την επόμενη περίοδο.

Το πανόραμα της Super League (9η αγωνιστική)

Άρης-ΑΕΚ 1-2, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0, Βόλος-ΠΑΟΚ 0-2

Η βαθμολογία (σε 35 παιχνίδια): AEK 80 (65-17), Παναθηναϊκός 77 (46-15), Ολυμπιακός 70 (69-24), ΠΑΟΚ 67 (57-31), Άρης 50 (54-40), Βόλος 40 (35-62).

Το πρόγραμμα (10η αγωνιστική): 14 Μαΐου (20:00) ΑΕΚ-Βόλος, Παναθηναϊκός-Άρης, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ