Super League: Στη Ριζούπολη το ΑΕΚ-Βόλος, στη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης

Super League: Στη Ριζούπολη το ΑΕΚ-Βόλος, στη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης

Το ΟΑΚΑ κλείνει για να αλλάξει ο χλοοτάπητας και η Super League όρισε νέες έδρες σε δύο παιχνίδια της για τις δύο επόμενες αγωνιστικές.

 

To Oλυμπιακό Στάδιο κλείνει ξανά για εργασίες στον χλοοτάπητα του, μετά το χάλι στο χθεσινό ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός. Για τον λόγο αυτό και αλλάζουν έδρες τα ματς της ΑΕΚ και του ΠΑΟ.

Συγκεκριμένα, το ΑΕΚ-Βόλος την ερχόμενη Δευτέρα θα γίνει στη Ριζούπολη, ενώ το Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης την Κυριακή 3 Ιανουαρίου για την 14η αγωνιστική θα διεξαχθεί στη Λεωφόρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:Ανακοινώνεται ότι λόγω ολικής αντικατάστασης του χλοοτάπητα του Ο.Α.Κ.Α., ο αγώνας ΑΕΚ – ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. στο πλαίσιο της 13ης Αγωνιστικής θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Γ. Καμάρας» (Δευτέρα 21/12/2020 στις 19:30) και ο αγώνας ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, στο πλαίσιο της 14ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης» (Κυριακή 03/01/2021 στις 15:00)

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ