Super League: Στη... σκιά του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης τα Αστέρας Τρίπολης - Λαμία και Παναιτωλικός - Ατρόμητος

Super League: Στη... σκιά του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης τα Αστέρας Τρίπολης - Λαμία και Παναιτωλικός - Ατρόμητος

Το μεγάλο ματς ΠΑΟΚ - Άρης στην Τούμπα είναι αυτό που ξεχωρίζει, όμως το πρόγραμμα της ημέρας για τη 16η αγωνιστική της Super League ανοίγει στην Τρίπολη στις 17:00 (NovaSports Prime) με τον Αστέρα να υποδέχεται τη Λαμία. Ο Αστέρας προέρχεται από το βαρύ 5-0 από τον Ολυμπιακό και μετράει μία μόλις νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Από την άλλη η Λαμία «καίγεται» για βαθμούς προκειμένου να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις.

Στον Αστέρα Τρίπολης, όπου στον πάγκο αναμένεται να καθίσει ξανά ο βοηθός προπονητή, Αλέξανδρος Μανιάτογλου, επανέρχονται οι Μουνάφο, Ιγκλέσιας και Σίτο. Εκτός έμειναν οι Μπενίτο, Γκαρθία, Βαλιέντε, Κανελλόπουλος και η αποστολή του είναι η εξής: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Τσιφτσής, Τασουλής, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Γκαρντάφσκι, Άλβαρες, Τζουκάνοβιτς, Τιλίκα, Μουνάφο, Σανταφέ, Ιγκλέσιας, Μπερτόγλιο, Ριέρα, Σίτο, Προύντζος, Μπαρτόλο, Μπαράλες, Κρέσπι, Κωστέας.

Το ντεμπούτο τους με τη Λαμία ενδέχεται να κάνουν οι Βασιλαντωνόπουλος, Βέργος, Μαρτίνεθ καθώς τα τρία νέα αποκτήματα της ομάδας συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Εκτός έμειναν οι Σαράνοφ, Σλίβκα, όπως και οι Ασκόφσκι, Μποάκι που δείχνουν εκτός πλάνων, ενώ «έκπληξη» είναι η επιστροφή του Ρόμανιτς που μέχρι πρότινος δεν υπολογίζονταν αλλά δεν έχει ακόμη αποχωρήσει. Η αποστολή της είναι η εξής: Γκαραβέλης, Τρόπουλος, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Γκοράνοφ, Μαρτίνεθ, Κορνέζος, Νούνιες, Σιμόν, Μπεχαράνο, Μπάμπης, Τσιλούλης, Βασιλαντωνόπουλος, Γιακουμάκης, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Καραμάνος, Βέργος και Ρόμανιτς.

Στις 18:00 στο Αγρίνιο (CosmoteSport 1) ο Παναιτωλικός φιλοξενεί τον Ατρόμητο σε μια μάχη μεταξύ δύο ομάδων που βρίσκονται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Τα «καναρίνια» προέρχονται από δύο σερί ήττες απέναντι σε ΠΑΟΚ και Άρη, ενώ οι Περιστεριώτες μετά το διπλό επί του ΟΦΗ, πήραν βαθμό απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Χωρίς τον Λιάβα θα υποδεχθεί ο Παναιτωλικός τον Ατρόμητο, καθώς ο νεαρός μπακ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο και έμεινε εκτός. Ετσι προστέθηκε στη μεγάλη λίστα των «κυανοκίτρινων» απόντων όπου βρίσκονται οι Μπακάκης, Ντουάρτε, Μόρσεϊ. Βαρόνε, Στεργιάκης, αν και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Χατζηθεοδωρίδης. Ο Γιάννης Αναστασίου πήρε μαζί τους εξής: Ανέστης, Αποστολάκης, Χουχούμης, Μλάντεν, Καρέλης, Πέδρο, Νταγκό, Ντίας, Χατζηθεοδωρίδης, Λάρσον, Μάρτενσον, Φλόρες, Κολοβός, Ξενιτίδης, Σενγκέλια, Λαζαρίδης, Τσιγγάρας, Μαλής, Αναστασόπουλος, Νικολάου, Κοντογιάννης.

Ο Κρις Κόλμαν ανακοίνωσε την αποστολή του Ατρόμητου, έχοντας σημαντικές απουσίες στη θέση των στόπερ καθώς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Σουάρεθ, Μαυρομμάτη και Χατζηισαΐα. Από εκεί και πέρα η αποστολή αποτελείται από τους: Γιαννιώτης, Μάριτς, Σάλτας, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Πομόνης, Ντε Μποκ, Στρούγγης, Τζοβάρας, Μουντές, Φριντζόνσον, Έρλινγκμαρκ, Γκονθάλεθ, Οικονομίδης, Κούεν, Δαλαμήτρας, Τζαβίδας, Ρομπάιγ, Κλωναρίδης, Κιάρτανσον, Ροτάριου, Κωτσόπουλος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ