Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ: Μεγάλος νικητής ο Ολυμπιακός -Κέρδισε τον Παναθηναϊκό με 81-73

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ: Μεγάλος νικητής ο Ολυμπιακός -Κέρδισε τον Παναθηναϊκό με 81-73

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού με 81-73 στα «Δύο Αοράκια» της Κρήτης, και σήκωσε το Κύπελλο Ελλάδας μετά από 11 χρόνια.

Οι «ερυθρόλευκοι» με μπροστάρηδες τους Ουόκαπ και Μακκίσικ, γύρισαν από το -9 στην τελευταία περίοδο και κατέκτησαν το 10ο Κύπελλο της ιστορίας τους.

Ο Παναθηναϊκός κρατούσε το ματς στα χέρια του στα μισά της 3η περιόδου, όταν και προηγούνταν με 12 πόντους. Ωστόσο, ξέμεινε από δυνάμεις στο κρίσιμο δεκάλεπτο και δεν κατάφερε να πάρει τον τίτλο κόντρα στους «αιώνιους» αντιπάλους. Τα επτάμισι λεπτά χωρίς πόντο στην 4η περίοδο, ήταν καταλυτικά για την πορεία και την έκβαση του αγώνα, με την προσπάθεια του «τριφυλλιού» για τρεις περιόδους να πηγαίνει στράφι.

Κορυφαίος των Κυπελλούχων Ελλάδας και MVP του τελικού ο Ντόρσεϊ με 21 πόντους, ενώ 18 πρόσθεσε ο Βεζένκοφ. Από τον Παναθηναϊκό ξεχώρισε ο Νέντοβιτς, ο οποίος όμως σίγησε στο δεύτερο ημίχρονο, μένοντας στους 4 πόντους, μετά τους 19 που είχε φορτώσει το αντίπαλο καλάθι στο πρώτο.

Τα δεκάλεπτα: 17-21, 45-39, 67-58, 73-81

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ