Tένις: Λύγισε στον τελικό ο Τσιτσιπάς, έχασε 2-0 σετ από τον Ζβέρεφ στο Μεξικό

Tένις: Λύγισε στον τελικό ο Τσιτσιπάς, έχασε 2-0 σετ από τον Ζβέρεφ στο Μεξικό

Ηττήθηκε στον τελικό στο Μεξικό ο Στέφανος Τσιτσιπάς από τον εξαιρετικό Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προηγήθηκε με 4-1 και 40-15 στο πρώτο σετ, όμως ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ όχι μόνο έκανε την ανατροπή, αλλά πήρε και τον αγώνα επικρατώντας με 2-0 στον τελικό του Ακαπούλκο. Και έτσι εκείνος που χαμογέλασε στο τέλος ήταν ο Γερμανός ο οποίος επικράτησε 6-4, 7-6 και κατέκτησε τον τίτλο.

Το ξεκίνημα του τελικού ήταν ιδανικό για τον Τσιτσιπά. Για την ακρίβεια ονειρικό. Το Νο5 της Παγκόσμιας κατάταξης μπήκε σαν σίφουνας στον αγώνα, έκανε γρήγορο break προηγήθηκε με 4-1, είχε διπλό break point για το 5-1 όμως αυτό δεν έγινε και κάπου εκεί ήρθε η αντεπίθεση του Ζβέρεφ.

Ο Γερμανός τενίστας ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του, κατέκτησε τα επόμενα πέντε games κάνοντας δύο break στο σερβίς του Στέφανου Τσιτσιπά και έτσι πήρε το πρώτο σετ με 6-4 κάνοντας μία εντυπωσιακή ανατροπή.

Στο δεύτερο σετ οι δύο τενίστες πήγαιναν χέρι χέρι μέχρι και το 4-4. Σε εκείνο το σημείο ο Ζβέρεφ έκανε το break στο σερβίς του Τσιτσιπά και στη συνέχεια είχε championship point στο δικό του σερβίς. Ο Στεφ, όμως, το έσβησε και με break back έφερε το σετ στα ίσα.

Ακολούθησε ένα δραματικό σε εξέλιξη game το οποίο κράτησε 13 λεπτά με τον Στέφανο Τσιτσιπά να το κατακτά για το 6-5, όμως στη συνέχεια δεν μπόρεσε να κάνει το break και έτσι οδηγηθήκαμε στο tie break. Εκεί ο Ζβέρεφ ολοκλήρωσε τη δουλειά και κατάκτησε τον τίτλο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ