Θανάσης Αντετοκούνμπο: Ανανεώνει με τους Μπακς ή τον διεκδικούν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

Θανάσης Αντετοκούνμπο: Ανανεώνει με τους Μπακς ή τον διεκδικούν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνταν στο ΟΑΚΑ για τη Euroleague το βράδυ της Παρασκευής. Το μεταγραφικό, όμως, είναι ένα ζήτημα που «παίζει» συνεχώς. Και για το καλοκαίρι που έρχεται. 

Μία λύση πολύ ποιοτική που μπορεί να προκύψει το καλοκαίρι για τους «αιώνιους» είναι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο. Το συμβόλαιό του λήγει με τους Μπακς, το λογικό θα πει κανείς ότι θα είναι να ανανεώσει αλλά μέχρι να γίνει (αν γίνει) αυτό, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος.

Η προσθήκη του Θανάση Αντετοκούνμπο σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό θα είναι πολύ δυνατή και αγωνιστικά και επικοινωνιακά. Είναι ένας παίκτης με βαρύ όνομα και ένας παίκτης, που μπορεί να κάνει πολλές δουλειές μέσα στο παρκέ.

Το θέμα πάνω από όλα είναι τι θα θέλει ο ίδιος ο παίκτης: αν θα θελήσει να μείνει στο ΝΒΑ (όπου λογικά θα βρει συμβόλαιο είτε στους Μπακς, είτε σε άλλη ομάδα) ή θα επιχειρήσει να επιστρέψει στην Ευρώπη, για να παίξει ουσιαστικό μπάσκετ στα 31 του χρόνια. Στο ΝΒΑ δεν παίζει, έχοντας περισσότερο βοηθητικό ρόλο.

Το αν θα έρθει ο Θανάσης στην Ευρώπη δεν είναι κάτι, που μπορεί να απαντηθεί τώρα. Είναι, όμως, κάτι, που πρέπει να το κρατάμε στο μυαλό μας ενόψει του καλοκαιριού, που έρχεται.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ