La Liga: Θρίαμβος της Ρεάλ στο «Clasico», 2-1 την Μπαρτσελόνα

La Liga: Θρίαμβος της Ρεάλ στο «Clasico», 2-1 την Μπαρτσελόνα

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η μεγάλη νικήτρια του αποψινού El Clasico, αφού επικράτησε με σκορ 2-1 της Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της La Liga, σε ένα ματς με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες.

Η Ρεάλ έκανε φανταστικό ξεκίνημα με πίεση ψηλά, έκλεψε μπάλες και έβαλε δύο φοβερά γκολ. Ειδικά το 1-0 με το τακουνάκι του Μπενζεμά (13') ήταν πραγματικά εκπληκτικό. Το πρώτο τέρμα του Γάλλου φορ έπειτα από εννέα Clasico, στα οποία είναι πλέον 7ος σκόρερ για τη Βασίλισσα, έχοντας 10, όσα οι Ούγκο Σάντσες, Κάρλος Σαντιγιάνα. Στο 28' ήρθε και το δεύτερο χτύπημα. Ο Κρόος εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα χτύπησε σε Αραούχο, Ζόρντι Αλμπα και κατέληξε στα δίχτυα για τοπρώτο δικό του τέρμα σε ντέρμπι και το πρώτο γκολ-φάουλ για την ομάδα του σε ντέρμπι από το 2000 (Ρομπέρτο Κάρλος).

Οι γηπεδούχοι άγγιξαν και το 3-0, αλλά σε φάση διαρκείας ο Βαλβέρδε σημάδεψε το δοκάρι και στην επιστροφή της μπάλας ο Τερ Στέγκεν νίκησε τον Λούκας Βάθκεθ. Στο 45'+1 ο Μέσι εκτέλεσε κόρνερ και με περίεργο τρόπο έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο πίσω δοκάρι. Στην επανάληψη οι Καταλανοί μπήκαν για να πιέσουν και βοήθησε η είσοδος του Γκριεζμάν. Ο Γάλλος επιθετικός έκανε προσποίηση στο 60' και ο Μινγκέθα μείωσε με το καλάμι.

Σημειώνεται ότι με αυτό το «τρίποντο» οι Μαδριλένοι σκαρφάλωσαν στην κορυφή της La Liga.

Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 2-1
Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Νάτσο, Μιλιτάο, Λούκας Βάθκεθ (43' Οντριοθόλα), Μεντί, Καζεμίρο, Μόντριτς, Κρόος (72' Ισκο), Βαλβέρδε (61' Ασένσιο), Βινίσιους (72' Μαρσέλο), Μπενζεμά (72' Μαριάνο)

Μπαρτσελόνα (Ρόναλντ Κούμαν): Τερ Στέγκεν, Αραούχο (72' Μορίμπα), Λενγκλέ, Μινγκέθα, Ντεστ (46' Γκριεζμάν), Ζόρντι Αλμπα, Μπουσκέτς (64' Σέρζι Ρομπέρτο), Ντε Γιονγκ, Πέδρι (81' Μπρέθγουεϊτ), Μέσι, Ντεμπελέ (81' Τρινκάο).

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS