Times: «Η Ιαπωνία έχει αποφασίσει να ακυρώσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Times: «Η Ιαπωνία έχει αποφασίσει να ακυρώσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Ο πρόεδρος της ΔΟΕ Τόμας Μπαχ δήλωσε χθες (21/01) ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο θα διεξαχθούν κανονικά και με ασφάλεια, ωστόσο, λίγες ώρες μετά ένα δημοσίευμα των Times έρχεται να προκαλέσει αρκετά ερωτηματικά!


Το έγκυρο μέσο ενημέρωσης αναφέρει πως η κυβέρνηση της Ιαπωνίας έχει αποφασίσει να μη διοργανώσει τους Αγώνες, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, που συνεχίζει να δημιουργεί πολλά προβλήματα σε παγκόσμιο επίπεδο και κανεις δεν μπορεί να πει μετά βεβαιότητας ότι σε έξι μήνες όλα θα λειτουργούν με φυσιολογικούς ρυθμούς.

Λϊγες ώρες μετά τη δήλωση του «ισχυρού άνδρα» της ΔΟΕ στο "Kyodo News" σύμφωνα με την οποία «δεν υπάρχει κανείς λόγος να πιστεύουμε ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν θα ξεκινήσουν στις 23 Ιουλίου και δεν υπάρχει plan b γι' αυτό», οι «Times» με δημοσίευμά τους αποκαλύπτουν πως η ιαπωνική κυβέρνηση έχει αποφασίσει να προβεί στην ακύρωση της κορυφαίας διοργάνωσης του πλανήτη.

Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η ιαπωνική κυβέρνηση έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο πρέπει να ακυρωθούν λόγω του κορωνοϊού, πλέον η προσοχή έχει στραφεί στο να διασφαλιστεί πως η πόλη θα μπορεί να αναλάβει τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2032.».

Στο ίδιο κείμενο υπάρχουν δηλώσεις από ανώνυμη πηγή, η οποία τονίζει πως «κανείς δεν θέλει να είναι αυτός που θα πει πρώτος ότι αναβάλλονται οι Ολυμπιακοί Αγώνες, αλλά υπάρχει ομοφωνία πως είναι πολύ δύσκολο να γίνουν. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα γίνουν.».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS