Την σύλληψη δύο Ελλήνων για τα επεισόδια πριν το Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ στη Μασσαλία ανακοίνωσε η αστυνομία

Την σύλληψη δύο Ελλήνων για τα επεισόδια πριν το Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ στη Μασσαλία ανακοίνωσε η αστυνομία

Tην σύλληψη δύο Έλληνων οπαδών που συμμετείχαν στα επεισόδια που έγιναν το βράδυ της Τετάρτης, παραμονή του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μαρσέιγ ανακοίνωσε η αστυνομία του Μπους-ντυ-Ρον, επιρρίπτοντας όμως ευθύνες στην ομάδα της Θεσσαλονίκης την οποία κατηγόρησε για παραβίαση των συμφωνηθέντων μέτρων.

"Ο ελληνικός σύλλογος παραβίασε τα μέτρα ασφαλείας στα οποία είχε συμφωνήσει. Ήδη έγιναν δύο συλλήψεις Ελλήνων ταραξιών εις βάρος της αξίας του αθλητισμού. Θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη", αναφέρει η ανακοίνωση της γαλλικής αστυνομίας στο Twitter.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη ενώ η αστυνομία επέρριψε ευθύνη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, υποστηρίζοντας ότι παραβίασε τα μέτρα ασφαλείας.

Έξι τραυματίες αστυνομικοί στα επεισόδια

Ο Ρουντί Μανά, εκπρόσωπος των αστυνομικών της Μασσαλίας, μίλησε στο τηλεοπτικό δίκτυο BFM και επεσήμανε ότι έχουν τραυματιστεί έξι συνάδελφοι του στις συμπλοκές με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

«Είναι τρομερό να κάνεις τέτοιους απολογισμούς», θα πει ο Μανά.

Ένταση και συμπλοκές από το βράδυ της Τετάρτης

Το σκηνικό του τρόμου στη Μασσαλία έχει ξεκινήσει από το βράδυ της Τετάρτης και συνεχίστηκε και σήμερα Πέμπτη σχεδόν καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας με τις πληροφορίες ν' αναφέρουν ότι εκτός από οπαδούς του ΠΑΟΚ και της Μαρσέιγ συμμετέχουν και οπαδοί της Παρτιζάν (που είναι αδελφοποιημένοι με αυτούς του ΠΑΟΚ) και της ΑΕΚ (που είναι αδελφοποιημένοι με αυτούς της Μαρσέιγ).

Κι όλα αυτά συμβαίνουν ενώ ο ΠΑΟΚ σήμερα το βράδυ (07/04, 22:00, Cosmote Sport 2HD) δίνει τον πιο σημαντικό αγώνα της σύγχρονης ιστορίας του, αντιμετωπίζοντας την Μαρσέιγστο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Europa Conference League (ο δεύτερος αγώνας διεξάγεται την επόμενη Πέμπτη στην Τούμπα).

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Τετάρτης (06/05) όταν ομάδα χούλιγκαν της Μαρσέιγ επιτέθηκε στο ξενοδοχείο που μένουν άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ σε αρκετούς δρόμους της Μασσαλίας επικράτησαν σκηνές χάους, καθώς υπήρξαν συμπλοκές σώμα με σώμα και πολλά επεισόδια.

Η ένταση κόπασε μετά το ξημέρωμα, αν και οι πληροφορίες αναφέρουν εστίες επεισοδίων σε πολλούς δρόμους της Μασσαλίας, αλλά με τον κύριο όγκο των οπαδών του ΠΑΟΚ να φτάνει σήμερα το μεσημέρι, όσο θα πλησιάζει η ώρα του αγώνα τόσο θα μεγαλώνει και η ανησυχία .

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS