UEFA: Ανοίγει τα γήπεδα στο Champions League αρκεί να...

UEFA: Ανοίγει τα γήπεδα στο Champions League αρκεί να...

Την παρουσία οπαδών στα γήπεδα, αρκεί να το επιτρέψουν και οι κυβερνήσεις των χωρών που θα φιλοξενούνται οι αγώνες, θα επιτρέψει η UEFA όπως αποκαλύπτει η El Mundo Deportivo.

Το ισπανικό μέσο ενημέρωσης η ευρωπαϊκή ομοσπονδία πρόκειται να προβεί στις σχετικές ανακοινώσεις την ερχόμενη Δευτέρα (5/10) «πετώντας το μπαλάκι» στις αρχές του κάθε κράτους που θα φιλοξενεί τον αγώνα.

Ο αγώνας του ευρωπαϊκού Super Cup ανάμεσα στην Μπάγερν και στη Σεβίλη λειτούργησε πιλοτικά για την UEFA καθώς το γήπεδο «Πούσκας Αρένα» της Βουδαπέστης φιλοξένησε για πρώτη φορά θεατές σε ευρωπαϊκή αναμέτρηση μετά το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα γέμισε κατά το 1/4 της χωρητικότητάς του (15.000) αποτελώντας οδηγό για την τρέχουσα σεζόν. Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ η El Mundo Deportivo η UEFA θ΄ ανακοινώσει στις 5 Οκτωβρίου την επιστροφή των φιλάθλων (σταδιακά) στους αγώνες του Champions League τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα .

Τον τελικό λόγο θα έχουν οι κυβερνήσεις κάθε χώρας που φιλοξενεί το ματς. Για παράδειγμα μέχρι τώρα η Γαλλία έχει θεσπίσει ως ανώτατο όριο προσέλευσης 5.000 θεατές, η Γερμανία μέχρι και 10.000, ενώ στην Αγγλία και στην Ισπανία όλοι οι αγώνες διεξάγονται έως τώρα κεκλεισμένων των θυρών.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS