Βαθμολογία UEFA: Ούτε τη σεζόν 2022-23 στο Europa League ελληνικές ομάδες

Βαθμολογία UEFA: Ούτε τη σεζόν 2022-23 στο Europa League ελληνικές ομάδες

Η νίκη του Ολυμπιακού επί της Αρσεναλ με 0-1 μέσα στο Λονδίνο και οι 400 βαθμοί που έδωσαν οι «ερυθρόλευκοι» στην Ελλάδα ανέβασαν τη χώρα μας ξανά στη 19η θέση στη βαθμολογία UEFA.

Η Ελλάδα βρίσκεται πάνω από την Τσεχία, καθώς η Σλάβια Πράγας αντιμετωπίζει αυτή την ώρα τη Ρέιντζερς εκτός έδρας.

Η Ελλάδα όμως δεν κατάφερε να φτάσει τον στόχο, που ήταν η επιστροφή σε υψηλότερες θέσεις, για να έχει ξανά πέντε ομάδες από τη σεζόν 2022-23 στην Ευρώπη και ομάδες στο Europa League.

Η ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε για τη σεζόν 2020-21 με νίκη στο Λονδίνο επί της Άρσεναλ και με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν το καλύτερο δυνατό για την Ελλάδα στη μάχη για να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία της UEFA.

Η Ελλάδα είναι 19η, ίσως πέσει και 20ή, αλλά δεν μπορεί να φτάσει ψηλότερα και να αλλάξει η τύχη των ελληνικών ομάδων αναφορικά με την έξοδό τους στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Άρα, η Ελλάδα δεν θα βγάλει ούτε τη σεζόν 2022-23 ομάδες στο Europa League. Όπως θα γίνει και τη σεζόν 2021-22, η Ελλάδα θα έχει τον πρωταθλητή στον 1ο προκριματικό γύρο του Champions League, τον δεύτερο, τον τρίτο και τον Κυπελλούχο στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Επίσης, η Ελλάδα δεν θα έχει πέμπτη ομάδα στην Ευρώπη και δεν θα έχει ομάδα και στο Europa League.

Από τη 18η θέση και κάτω, μέχρι την 28η, δεν αλλάζει κάτι:

  • Ο πρωταθλητής στον 1ο προκριματικό γύρο του Champions League
  • Ο δεύτερος, ο τρίτος και ο Κυπελλούχος στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 18|04|24 17:22

Cupra Leon e-TSI 150 PS ... Με σπορ DNA [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ