«Υποκλίθηκε» στις ικανότητες του Τσιτσιπά ο Ρότζερ Φέντερερ - Στον τελικό ο Έλληνας τενίστας

«Υποκλίθηκε» στις ικανότητες του Τσιτσιπά ο Ρότζερ Φέντερερ - Στον τελικό ο Έλληνας τενίστας

Συγκλονιστικός ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον πρώτο ημιτελικό του ATP Finals. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών έκανε ένα μαγικό ματς απέναντι στον Ρότζερ Φέντερερ, νίκησε με 2-0 και πήρε το «εισιτήριο» για τον μεγάλο τελικό του τουρνουά, για πρώτη φορά στην καριέρα του, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στην O2 Arena του Λονδίνου.

Αντίπαλος του Τσιτσιπά θα είναι ο νικητής του δεύτερου ημιτελικού, ανάμεσα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ (κάτοχος του τίτλου) και του Ντόμινικ Τιμ, που είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει το βράδυ του Σαββάτου (16/11, 22:00).

Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για τον Στέφανο Τσιτσιπά, που κράτησε το σερβίς του στο πρώτο break point του Φέντερερ κι αμέσως μετά ήταν εκείνος που «έσπασε» το σερβίς του «βασιλιά».

Ο 21χρονος Έλληνας τενίστας προηγήθηκε με 3-0, μετά με 4-1 κι έφτασε στο 1-0 με 6-3. Μπήκε πολύ καλά και στο δεύτερο σετ, κάνοντας break στο δεύτερο service game του, όμως ο Φέντερερ απάντησε με τον ίδιο τρόπο αμέσως μετά.

Ο Τσιτσιπάς δείχνοντας την τρομερή πνευματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται κατάφερε κάνει εκ νέου break στον Ελβετό και στη συνέχεια να κρατήσει το σερβίς του για να προηγηθεί με 4-2.

Στη συνέχεια οι δύο τενίστες κράτησαν το σερβίς τους και φτάσαμε στο δέκατο game στο οποίο ο Στέφανος Τσιτσιπας σέρβιρε για να κλείσει το ματς.

Ο Φέντερερ είχε δύο break points, αλλά ο Στεφ φάνηκε πιστός στο ραντεβού του με την ιστορία! Βρίσκοντας μεγάλα σερβίς ο Τσιτσιπάς έκλεισε το ματς και μαζί μια θέση για τον τελικό της Κυριακής όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Τιμ ή Ζβέρεφ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ