Βραζιλία - Αργεντινή: Μέχρι και με 5 χρόνια φυλάκισης κινδυνεύουν οι «4» Αργεντινοί

Βραζιλία - Αργεντινή: Μέχρι και με 5 χρόνια φυλάκισης κινδυνεύουν οι «4» Αργεντινοί

Η ομοσπονδιακή αστυνομία της Βραζιλίας ξεκίνησε έρευνα για τους ισχυρισμούς ότι οι «4» Αργεντινοί δεν τήρησαν το υγειονομικό πρωτόκολλο της χώρας, με αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας με την Βραζιλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και οι υγειονομικές και αστυνομικές αρχές να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να τους συλλάβουν.

Οι αξιωματούχοι θεωρούν ότι οι τέσσερις εμπλεκόμενοι παίκτες έδωσαν ψευδείς πληροφορίες για να αποφύγουν την υποχρεωτική καραντίνα. Βάσει της εθνικής νομοθεσίας της Βραζιλίας, οι ξένοι ταξιδιώτες από το Ηνωμένο Βασίλειο πρέπει να ολοκληρώσουν 14 ημέρες καραντίνας με την άφιξή τους στη χώρα, κάτι που δεν έκαναν οι Εμιλιάνο Μαρτίνες, Χιοβάνι Λο Σέλσο, Κριστιάν Ρομέρο και Εμιλιάνο Μπουενδία.

Οπως και να 'χει μετά το τέλος του αγώνα η αποστολή της εθνικής Αργεντινής αναχώρησε εσπευσμένα από την Βραζιλία, επιβιβάστηκε σε αεροπλάνο κι επέστρεψε τα μεσάνυχτα στην Αργεντινή και στο αεροδρόμιο του «Ezeiza». Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές δεν θα είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα της «Αλμπισελέστε» με την Βολιβία καθώς αναμένεται να επιστρέψουν άμεσα πίσω στις ομάδες τους.

Ωστόσο, αν κριθούν ένοχοι από την ομοσπονδιακή αστυνομία της Βραζιλίας, τότε η ποινή προβλέψει φυλάκιση έως και 5 χρόνια. Η Τότεναμ πάντως από την πλευρά της αναμένεται να επιβάλει πρόστιμο στους Αργεντίνους ποδοσφαιριστές της ομάδας, Κρίστιαν Ρομέρο και Χιοβάνι Λο Σέλσο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ