Χειμερινοί Ολυμπιακοί: Ντοπέ η Καμίλα Βαλίεβα - Δημοσίευμα σοκ για το κορίτσι θαύμα του πατινάζ

Χειμερινοί Ολυμπιακοί: Ντοπέ η Καμίλα Βαλίεβα - Δημοσίευμα σοκ για το κορίτσι θαύμα του πατινάζ

Ένα δημοσίευμα σοκ για το κορίτσι θαύμα του καλλιτεχνικού πατινάζ είδε το φως της δημοσιότητας. 

Η ρωσική εφημερίδα RBC αποκάλυψε ότι η σταρ του καλλιτεχνικού πατινάζ, Καμίλα Βαλίεβα, βρέθηκε θετική σε τριμεταζιδίνη (φάρμακο που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της στηθάγχης), στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Η εφημερίδα, ωστόσο, δεν γνωστοποίησε τις πηγές της.

Σημειώνεται ότι η 15χρονη Καμίλα Βαλίεβα πραγματοποίησε μία ιστορική εμφάνιση στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο, καθώς κατά τη διάρκεια του αγώνα της στο καλλιτεχνικό πατινάζ κατάφερε να κάνει τριπλό άξελ. 

Η είδηση για την αθλήτρια διέρρευσε αργά το βράδυ, ενώ η Ρωσική Ολυμπιακή Επιτροπή αρνήθηκε να σχολιάσει ότι η 15χρονη, μέλος του «χρυσού» συνόλου στο ομαδικό του καλλιτεχνικού πατινάζ, βρέθηκε θετική στο τεστ.

Η τριμεταζιδίνη περιλαμβάνεται στον κατάλογο μεταβολικών ρυθμιστών του Παγκόσμιου Οργανισμού Αντιντόπινγκ (WADA) και απαγορεύεται τόσο εντός όσο και εκτός διοργανώσεων.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ