Ξέσπασε η χήρα του Κασόγκι: «Μου ραγίζει την καρδιά η πώληση της Νιουκάστλ στους δολοφόνους του άντρα μου»

Ξέσπασε η χήρα του Κασόγκι: «Μου ραγίζει την καρδιά η πώληση της Νιουκάστλ στους δολοφόνους του άντρα μου»

Την δυσαρέσκεια αλλά και την οργή της για την αγορά της Νιουκάστλ από Σαουδάραβες, εξέφρασε η χήρα του Κασόγκι, Χατιτζέ Τσενγκίζ


Η Χατιτζέ Τσενγκίζ, η σύντροφος του Τζαμάλ Κασόγκι, του δημοσιογράφου από τη Σαουδική Αραβία που δολοφονήθηκε μέσα στο προξενείο του σουνιτικού βασιλείου στην Τουρκία το 2018, ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε, πριν μπει στο προξενείο, όπου πίστευε πως θα του έδιναν τα πιστοποιητικά που χρειαζόταν για να μπορέσουν να παντρευτούν.

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις, η χήρα του Κασόγκι, ξέσπασε για την πώληση της Νιουκάστλ σε επενδυτική ομάδα από την Σαουδική Αραβία, τονίζοντας πως με αυτόν τον τρόπο δεν σεβάστηκαν τη μνήμη του πρώην άνδρα της.

«Η πώληση της Νιουκάστλ μου ραγίζει την καρδιά, είμαι πολύ απογοητευμένη. Αυτό που κάνω από τότε που δολοφονήθηκε είναι να αναζητώ δικαιοσύνη για εκείνον. Και ξαφνικά βλέπω παντού στις ειδήσεις για την πώληση της ομάδας. Μην το κάνετε αυτό. Φαίνεται πως οι οπαδοί δεν νοιάζονται για ό,τι συνέβη στον Τζαμάλ, νοιάζονται μόνο για την οικονομική κατάσταση του κλαμπ.

Θέλω να τους θυμίσω πως υπάρχουν πράγματα πιο σημαντικά. Πρέπει να τους στείλετε το μήνυμα πως δεν μπορούν να αγοράσουν έτσι απλά μια ομάδα μετά από όσα έκαναν. Σεβαστείτε τη μνήμη του Τζαμάλ, που πλήρωσε το τίμημα για την ελευθερία του λόγου», ανέφερε χαρακτηριστικά η χήρα του Τζαμάλ Κασόγκι.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS