Χωρίς θεατές το γκραν πρι της Formula 1 στην Ουγγαρία

Χωρίς θεατές το γκραν πρι της Formula 1 στην Ουγγαρία

Χωρίς θεατές θα διεξαχθεί, σε άγνωστη προς το παρόν ημερομηνία, το γκραν πρι της Formula 1 στην Ουγγαρία, όπως ανέφεραν σήμερα (1/05) οι διοργανωτές του.

Ο αγώνας στο Hungaroring ήταν προγραμμαισμένος για τις 2 Αυγούστου, αλλά οι αρχές ανακοίνωσαν ότι οι εκδηλώσεις με περισσότερους από 500 συμμετέχοντες δεν μπορούν να διεξαχθούν μέχρι τις 15 Αυγούστου.

«Είναι πλέον προφανές ότι οποιοσδήποτε αγώνας F1 στην Ουγγαρία μπορεί τώρα να διεξαχθεί μόνο πίσω από κλειστές πόρτες, χωρίς θεατές», ανέφεραν οι διοργανωτές.

Η F1 σχεδιάζει να ξεκινήσει τη σεζόν χωρίς καθυστέρηση στο Red Bull Ring της Αυστρίας 3-5 Ιουλίου, ακολουθούμενο από το βρετανικό Grand Prix στο Silverstone υπό παρόμοιες συνθήκες.

Ωστόσο, δεν έχει ακόμη δημοσιεύσει ένα αναθεωρημένο ημερολόγιο, και το GP της Ουγγαρίας θα μπορούσε τώρα να πάει για αργότερα, δεδομένου ότι πάνω από 1.000 άτομα θα είναι παρόντα ακόμη και χωρίς θεατές. Οι διοργανωτές του Ούγγρου GP ανέφεραν ότι η ανακοίνωση της κυβέρνησης «είχε σαφώς άμεσο αντίκτυπο» στον αγώνα.

«Πιστεύουμε ότι ο αγώνας χωρίς θεατές, είναι προτιμότερο να μην έχουμε καθόλου αγώνα. Ως εκ τούτου, συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με τη Formula 1 για να προσπαθήσουμε να βρούμε έναν τρόπο για να το κάνουμε αυτό δυνατό.»

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS