Υστερία για τον Μέσι στο Παρίσι - Θερμή υποδοχή [Εικόνες, βίντεο]

Υστερία για τον Μέσι στο Παρίσι - Θερμή υποδοχή [Εικόνες, βίντεο]

Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Παρισίου σήμερα λίγο πριν τις 17:00

Ιδιαίτερα θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι Παριζιάνοι στον Αργεντίνο άσο, Λιονέλ Μέσι, που πλέον θα αγωνίζεται με την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!

Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Παρισίου σήμερα λίγο πριν τις 17:00, με τους φίλους των Παριζιάνων να περιμένουν υπομονετικά για τρίτη συνεχόμενη ημέρα την άφιξή του.

Στην πρώτη του εμφάνιση, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Αντονέλα Ροκούσο και τα τρία τους παιδιά και εν μέσω αποθέωσης ο Μέσι χαιρέτησε τους συγκεντρωμένους οπαδούς, φορώντας ένα μπλουζάκι που έγραφε «Εδώ είναι Παρίσι».
lionel messi 2

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο πράγμα που θα κάνει ο 34χρονος αστέρας είναι να κατευθυνθεί προς το ιατρικό κέντρο, προκειμένου να περάσει τα απαραίτητα ιατρικά, ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η αλλαγή σελίδας στην καριέρα του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει συμφωνήσει να υπογράψει διετές συμβόλαιο με την Γαλλική ομάδα με ετήσιες απολαβές 35 εκατομμυρία ευρώ!

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ