H Apple στην κορυφή του κόσμου, υποσκελίζοντας την Aramco

H Apple στην κορυφή του κόσμου, υποσκελίζοντας την Aramco

H Αpple κατέκτησε τον τίτλο της πιο πολύτιμης εισηγμένης εταιρείας στον πλανήτη, υποσκελίζοντας τον σαουδαραβικό πετρελαϊκό κολοσσό, Saudi Aramco. Οι μετοχές της έκαναν άλμα 10,47% την Παρασκευή, ανεβάζοντας την κεφαλαιοποίηση της εταιρείας στα 1,84 τρισ. δολάρια. Πρόκειται για μία  εξέλιξη, η οποία έρχεται χάρη στα εντυπωσιακά αποτελέσματα της Apple εν μέσω πανδημίας. 

Έως και την Πέμπτη στην κορυφή βρισκόταν η Aramco με αξία 1,76 τρισ. δολάρια. Ωστόσο η δημοσίευση των οικονομικών αποτελεσμάτων της Apple αργά το βράδυ της Πέμπτης, μετά το κλείσιμο των αγορών, πυροδότησαν το χθεσινό ράλι της μετοχής, που έχει δει την αξία της να ενισχύεται συνολικά 44% από τις αρχές του έτους.

Παρά την οξύτατη οικονομική κρίση που πυροδοτεί η πανδημία του Covid-19 παγκοσμίως, η Apple πέτυχε αύξηση σε εσόδων σε όλους τους τομείς δραστηριοτήτων και σε κάθε γεωγραφική περιοχή, στην οποία έχει παρουσία. Τα συνολικά της έσοδα ήταν 14% υψηλότερα των προβλέψεων των αναλυτών, σύμφωνα με σημείωμα της Morgan Stanley. 

Πηγή: naftemporiki.gr 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS