Η Samsung αποκάλυψε την αιτία των εκρήξεων του Galaxy Note7

Η Samsung αποκάλυψε την αιτία των εκρήξεων του Galaxy Note7

Μετά από αρκετούς μήνες εις βάθος ερευνών, η Samsung Electronics ανακοίνωσε σήμερα την αιτία των περιστατικών που αφορούσαν το Note7 και τα μέτρα πρόληψης για παρόμοια περιστατικά, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, που πραγματοποιήθηκε στη Σεούλ της Κορέας.

Ο DJ Κοh, πρόεδρος του Mobile Communications Business, Samsung Electronics, μοιράστηκε τα αναλυτικά αποτελέσματα της έρευνας και εξέφρασε την ειλικρινή συγγνώμη και την ευγνωμοσύνη του προς τους πελάτες του Galaxy Note7, τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας, τους συνεργάτες λιανικής πώλησης, τους διανομείς και τους επιχειρηματικούς εταίρους της εταιρείας για την υπομονή και τη συνεχή υποστήριξή τους.

Ο Koh συνοδευόταν από στελέχη των UL, Exponent και TUV Rheinland, σπουδαίων ανεξάρτητων βιομηχανικών ομίλων, που ολοκλήρωσαν τη δική τους έρευνα σε διάφορες πτυχές των περιστατικών, που συνέβησαν με το Galaxy Note7.

 

 

smsngalx1

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ