Η συσκευή που σας βοηθά να κοιμηθείτε και να δείτε όνειρα!

Η συσκευή που σας βοηθά να κοιμηθείτε και να δείτε όνειρα!

Τα όνειρα και ο ύπνος παίζουν σημαντικό ρόλο στην υγεία και στην ευτυχία μας. Ενώ ο ύπνος αναζωογονεί το σώμα, τα όνειρα αναζωογονούν το... πνεύμα. Γι αυτό υπάρχει το iBand +, μια κορδέλα που σας βοηθά να κοιμηθείτε και να ονειρευτείτε!

Αυτή η συσκευή σας επιτρέπει να ελέγχετε τα όνειρα σας καθώς δίνει τη δυνατότητα στο μυαλό να αναγνωρίζει πως ονειρεύεται χωρίς να ξυπνάτε. Ουσιαστικά το iBand + μπορεί να σκανάρει και να αναλύσει τα εγκεφαλικά κύματα!

Η συσκευή περιλαμβάνει και εφαρμογή που προσφέρει λεπτομέρειες σχετικά με το πως κοιμηθήκατε προκειμένου να βοηθήσει στη βελτίωση του ύπνου.

Οι εφευρέτες της συσκευής αναζητούν χρηματοδότες στην πλατφόρμα Kickstarter και έχουν ήδη συγκεντρώσει κεφάλαια ύψους 998.873 δολαρίων, αυξημένα κατά 1289% σε σχέση με αυτά που ζητούσε.

Οι ίδιοι περιγράφουν τη συσκευή ως ένα «πραγματικά έξυπνο Bluetooth EEG headband» το οποίο «καταγράφει τα εγκεφαλικά κύματα με ακρίβεια εργαστηρίου». Μέσω ειδικών αισθητήρων, η συσκευή παρακολουθεί τις κινήσεις του σώματος, τους καρδιακούς παλμούς και τη θερμοκρασία. Με αυτόν τον τρόπο, προσδιορίζει τη σωστή στιγμή για την αναπαραγωγή οπτικοακουστικών σημάτων ώστε να παραχθούν όνειρα στα οποία το άτομο θα έχει πλήρη συνείδηση ότι ονειρεύεται, χωρίς όμως να ξυπνά.

Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορούμε να ελέγχουμε την τροπή του ονείρου μας, διευρύνοντάς το και εντάσσοντας σ' αυτό κάθε... απίθανη φαντασίωσή μας.

https://www.youtube.com/watch?v=IXN42MEbdI4

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS