Lenovo MIIX 720: Ο ανταγωνιστής του Surface Pro μόλις αποκαλύφθηκε!

Lenovo MIIX 720: Ο ανταγωνιστής του Surface Pro μόλις αποκαλύφθηκε!

Η Lenovo βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μας παρουσιάσει το MIIX 720 tablet, το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του με το λειτουργικό σύστημα των Windows. Ο διάδοχος του MIIX 700 της προηγούμενης χρονιάς έρχεται με σημαντικές αναβαθμίσεις σε επίπεδο hardware και μπορεί να θεωρηθεί ως επάξιος ανταγωνιστής του Surface Pro 4 και ίσως του πολυαναμενόμενου Surface Pro 5.

Αρχικά να επισημανθεί, ότι η Lenovo επέλεξε να αναβαθμίσει τον επεξεργαστή του συγκεκριμένου tablet και να τοποθετήσει στο εσωτερικό του ένα μέλος της οικογένειας Kaby Lake της Intel των 15W, οι οποίοι φημίζονται για την κατανάλωση ελάχιστης ενέργειας. Παράλληλα, εξοπλίζεται με μια οθόνη διαγωνίου 12 ιντσών ανάλυσης 2880x1920. Η πυκνότητα των pixel αγγίζει τα 288 pixels ανά ίντσα, αρκετά μεγαλύτερη από εκείνη του MIIX 700 αλλά και του Surface Pro 4.

Η οθόνη προστατεύεται από γυαλί Gorilla Glass της Corning. Θα κυκλοφορήσει σε διαφορετικές εκδόσεις για να επιλέξετε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες και οι οποίες θα διαφοροποιούνται ως προς το μέγεθος της RAM και του SSD. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης θα μπορεί να επιλέξει εκδόσεις οι οποίες θα εξοπλίζονται ακόμη και με 16GB RAM και 1TB SSD.

Παρά τις νέες προσθήκες και αλλαγές που έκανε ο κατασκευαστής, οι διαστάσεις του tablet είναι οι ίδιες με εκείνες του προκατόχου. Ειδικότερα οι διαστάσεις του αγγίζουν τα 292x210x8.9mm και το βάρος του φθάνει τα 780g. Έρχεται με τρεις θύρες USB, η κάθε μια από τις οποίες είναι διαφορετικού τύπου (USB 3.1 Type-C, USB 3.0 και USB 2.0). Υπάρχει όμως και μια θύρα Thunderbolt 3, στην οποία μπορούν να συνδεθούν ως και δυο εξωτερικές οθόνες. Όσον αφορά την μπαταρία του, η Lenovo υποστηρίζει ότι μπορεί να προσφέρει ως 8 ώρες συνεχούς λειτουργίας.

computer2

computer

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ