Sony: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό PlayStation 5

Sony: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό PlayStation 5

Μια πρώτη γεύση από την τελευταία της παιχνιδομηχανή, το νέο Playstation 5 έδωσε στη δημοσιότητα η Sony. Μετά από 7 χρόνια από την παρουσίαση του Playstation 4, η εταιρεία λανσάρει ένα νέο ντιζαϊνάτο μοντέλο, αλλάζοντας τα δεδομένα του gaming.

Η παρουσίαση της νέας κονσόλας ήταν να πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουνίου, ωστόσο υπήρξε αναβολή λόγω των διαδηλώσεων για τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ.

Βίντεο: Αυτό είναι το νέο PlayStation 5

Οπως γνωστοποίησε η Sony, η παιχνιδομηχανή της επόμενης γενιάς, θα χρησιμοποιεί αποθήκευση SSD, η οποία θα έχει την δυνατότητα να αποθηκεύει στοιχεία 100 φορές γρηγορότερα από το Playstation 4. Η εμφάνιση της νέας κονσόλας, άσπρη με κρυφό μπλε φωτισμό, είναι εντυπωσιακή!

 

Το Playstation 5 αν και είναι σχεδιασμένο να είναι όρθιο μπορεί να τοποθετηθεί και οριζόντια. Την ίδια ώρα, η Sony αποκάλυψε ακόμα έναν αριθμό αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένου ενός σταθμού φόρτισης DualSense, μιας νέας κάμερας HD, ενός ασύρματου ακουστικού Pulse 3D και ενός τηλεχειριστηρίου πολυμέσων.

Σημειώνεται ότι η νέα παιχνιδομηχανή αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, με την Sony για την ώρα να μην αποκαλύπτει την τιμή της.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS