Αριστερός εκνευρισμός και δεξιές ενοχές

Με αφορμή τις εκδηλώσεις για το άτυχο, κατά τα άλλα παιδί, τον Γρηγορόπουλο, βγήκε ένα ενδιαφέρον συμπέρασμα. Προέκυψε από τις αντιδράσεις των ΣΥΡΙΖΑίων και των ΜΜΕ των πολικού βαθμού κυκλοφοριών που τους εκφραζουν.

Το συμπέρασμα είναι ότι η του γλυκού νερού Αριστερά και τα Μέσα της  εκνευρίστηκαν που δεν κάηκε η Αθήνα. Γιατί απλώς η Αστυνομία είχε σχέδιο και έκανε την δουλειά της. Ο εκνευρισμός τους, σε τάξη μεγέθους τσαντίλας είναι ακόμη μεγαλύτερος διότι ούτε στον εορτασμό του Πολυτεχνείου κάηκε η Αθήνα. Βρήκε λοιπόν η συγκεκριμένη αριστερά την αφορμή με κάποιες συλλήψεις να κλαψουρίζει για βιαιοπραγία από την πλευρά της Αστυνομίας, λες και  οι απανταχού  της γής μονάδες τάξεως όταν αναλαμβάνουν την επιβολή της πηγαίνουν στην αποστολή τους με ...καλσόν και μοιράζοντας ρόδα. Όμως η Αριστερά στηρίζει την ύπαρξή της, διαχρονικώς, την θυματοποίησή της προκειμένου να προκαλεί οίκτο και λύπηση. Γιατί δεν έχει να εορτάσει κάποια νίκη. Ιδεολογική ή άλλη. Ως θύμα επιβιώνει στην συνείδηση των αφελών. 

Και καλά οι αριστεροί. Αλλά οι άλλοι πως εξακολουθούν να πέφτουν στην παγίδα των ενοχών που τους δημιουργούν εδώ και 70 χρόνια οι εν όπλοις αλλά και ιδεολογικώς ηττημένοι;  Το σόϊ Ένορκη Διοικητική Εξέταση διατάχθηκε, όπως διαβάσαμε για την βιαιότητα, λέει της Αστυνομίας; Ώρες είναι να διαταχθεί και ΕΔΕ για άλλες περιπτώσεις επειδή δεν κάθησαν οι αστυνομικοί να καούν από τις μολότοφ!  Το ότι το βίντεο που καταγράφει την κατά την αριστερά βία το τράβηξε ...Βάσκος αναρχικός –όπως αποκαλύφθηκε- δεν ψυλλιάζει κανέναν;  

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
 Copyright © 2020 YSTEROGRAFO NEWS