Κορωνοϊός: Ξεκίνησε η μαζική παραγωγή εμβολίων από την Pfizer

Κορωνοϊός: Ξεκίνησε η μαζική παραγωγή εμβολίων από την Pfizer

Η Pfizer έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο παρουσιάζεται η μαζική παραγωγή εμβολίων ενάντια στον κορωνοϊό.

Όπως αποκαλύπτει η Daily Mail, η γραμμή παραγωγής κάποιων εκατοντάδων χιλιάδων εμβολίων της Pfizer ξεκίνησε στη μονάδα του φαρμακευτικού κολοσσού στην πόλη Πουρς του Βελγίου.

Τα εμβόλια αποθηκεύονται με στόχο να διοχετευθούν σε όλο τον κόσμο, εφόσον οι κλινικές δοκιμές αποδειχτούν επιτυχημένες και οι Αρχές των χωρών δώσουν το πράσινο φως για την κυκλοφορία τους.

«Ήταν υπέροχο να παρακολουθεί κανείς το πρώτο φιαλίδιο να βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής» δηλώνει στην Mail ο επικεφαλής της Pfizer στη Βρετανία, Μπεν Όζμπορν. «Μας χαροποίησε να βλέπουμε όλη αυτή τη δουλειά να μετουσιώνεται σε ένα προϊόν» προσθέτει ο Μπεν Όζμπορν.

Βίντεο: Η γραμμή παραγωγής του εμβολίου ενάντια στον κορωνοϊό

Κάθε ασθενής θα χρειάζεται δύο δόσεις του εμβολίου ενάντια στον κορωνοϊό. Δείτε το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το βρετανικό μέσο.

Την τρίτη εβδομάδα του Νοεμβρίου η αίτηση έγκρισης από την Pfizer

Η αμερικανική φαρμακευτική εταιρεία Pfizer προβλέπει να ζητήσει επείγουσα έγκριση για το εμβόλιό της κατά του κορωνοϊού από τις αμερικανικές αρχές την τρίτη εβδομάδα του Νοεμβρίου, ανακοίνωσε πριν από δύο ημέρες ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλός της, Άλμπερτ Μπούρλα.

«Επιτρέψτε μου να είμαι σαφής. Υποθέτοντας ότι τα δεδομένα θα είναι θετικά, η Pfizer θα ζητήσει επείγουσα έγκριση χρήσης στις Ηνωμένες Πολιτείες λίγο αφού περάσουμε το στάδιο της ασφάλειας, στη διάρκεια της τρίτης εβδομάδας του Νοεμβρίου», αναφέρει ο Άλμπερτ Μπούρλα σε ανοικτή επιστολή του, που δημοσιοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως εξήγησε ο Έλληνας CEO της Pfizer, το εμβόλιο θα πρέπει να είναι ασφαλές, αποτελεσματικό και να μπορεί να διασφαλιστεί η ποιότητα και η συνέπεια του παραγόμενοι προϊόντος προκειμένου να μπορέσει να βγει επίσημα στην κυκλοφορία. 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS