Άμπερ Χερντ: Παραδέχτηκε ότι δεν έδωσε ποτέ τα 7 εκατ. δολάρια του διαζυγίου με τον Ντεπ σε φιλανθρωπίες

Άμπερ Χερντ: Παραδέχτηκε ότι δεν έδωσε ποτέ τα 7 εκατ. δολάρια του διαζυγίου με τον Ντεπ σε φιλανθρωπίες

Η πολύκροτη δίκη του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ συνεχίζεται και το απόγευμα της Δευτέρας, είχαμε μία νέα αποκάλυψη, που δυσχεραίνει κι άλλο την αξιοπιστία της πρώην συζύγου του αστέρα του Χόλιγουντ.

Η δικηγόρος του Τζόνι Ντεπ, Καμίλ Βάσκεζ, η οποία έχει έρθει πολύ κοντά με τον ηθοποιό και δεν είναι λίγοι αυτοί που μιλούν για έναν νέο έρωτα, πίεσε με τις ερωτήσεις της τη Χερντ, για τα χρήματα διαζυγίου που υποσχέθηκε να δώσει σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Αμέσως μετά το διαζύγιο του ζευγαριού το 2016, η Χερντ είχε ξεκαθαρίσει ότι «δεν επιθυμούσε ποτέ τα λεφτά του Τζόνι» και είχε υποσχεθεί πως θα έδινε και τα 7 εκατομμύρια δολάρια που θα έπαιρνε, σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Η Χερντ είχε τάξει τα μισά χρήματα στην Αμερικανική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών και στο Νοσοκομείο Παίδων του Λος Άντζελες, δύο σπουδαίους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν μια μεγάλη δωρεά όπως αυτή. Το θέμα είναι, ότι δεν τους έδωσε ποτέ όλα τα λεφτά.

H δικηγόρος του Τζόνι Ντεπ, Καμίλ Βάσκεζ

Ο Τέρενς Ντόχερτι της Αμερικανικής Ένωσης Πολιτικών Ελευθεριών, στα τέλη του περασμένου μήνα κλήθηκε από τη νομική ομάδα του Ντεπ και επιβεβαίωσε ότι η Χερντ δεν τους έδωσε ποτέ τα 3,5 εκατομμύρια δολάρια. Κατέθεσε ότι τελικά πήραν 1,3 εκατομμύρια δολάρια, κάτι περισσότερο από το ένα τρίτο και 500 χιλιάδες δολάρια από τον τότε φίλο της και δισεκατομμυριούχο, Έλον Μασκ. Ο Ντόχερτι κατέθεσε επίσης στο δικαστήριο ότι η Χερντ έκοψε κάθε επικοινωνία με τον οργανισμό το 2019.

Δεν είναι ξεκάθαρο πόσα έχει δωρίσει στο Νοσοκομείο Παίδων, αλλά πέρυσι αποκαλύφθηκε μια επιστολή που η Associate Senior VP έστειλε στην ηθοποιό το 2019, γράφοντας ότι είχαν πάρει μόνο 100 χιλιάδες δολάρια, από τα 3,4 εκατομμύρια που είχε υποσχεθεί.

Η Βάσκεζ λοιπόν αποφάσισε να πιέσει την Άμπερ Χερντ στη χθεσινή της κατάθεση, λέγοντας πως η πρώην σύζυγος του Ντεπ δεν δώρισε τα 7 εκατομμύρια δολάρια.

«Αυτό είναι λάθος», απάντησε η Χερντ, προκαλώντας το γέλιο της δικηγόρου.

Η Βάσκεζ αναδιατύπωσε την ερώτησή της: «Κυρία Χερντ, δεν έχετε ακόμη δωρίσει το ποσό που λάβατε από τον διακανονισμό του διαζυγίου των επτά εκατομμυρίων δολαρίων σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, έτσι δεν είναι;»

«Λάθος, υποσχέθηκα το σύνολο των επτά εκατομμυρίων σε φιλανθρωπικό σκοπό και σκοπεύω να εκπληρώσω αυτές τις υποχρεώσεις», αποκρίθηκε η ηθοποιός.

Η Βάσκεθ προσπάθησε πολλές φορές να τη διακόψει, επισημαίνοντας ότι δεν απαντούσε στην ερώτηση, εξηγώντας πως άλλο πράγμα είναι η δωρεά και άλλο η υπόσχεση.

«Χρησιμοποιώ την υπόσχεση και τη δωρεά ως συνώνυμα μεταξύ τους… Έτσι πληρώνονται οι δωρεές», με τη Βάσκεζ να της εξηγεί πως το ένα είναι υπόσχεση και το άλλο εκπλήρωση, προσθέτοντας:

«Με σεβασμό, κα Χερντ, δεν είναι αυτή η ερώτησή μου. Μέχρι σήμερα, δεν έχετε πληρώσει 3,5 εκατομμύρια δολάρια από τα δικά σας χρήματα στην ACLU, ναι ή όχι;».

Η Άμπερ τελικά υποχώρησε, λέγοντας: «Δεν έχω πληρώσει ακόμα».

Η Βάσκεζ ρώτησε ξανά: «Και από σήμερα, δεν έχετε πληρώσει 3,5 εκατομμύρια δολάρια από τα δικά σας χρήματα στο Νοσοκομείο Παίδων του Λος Άντζελες;»

Η Άμπερ απάντησε: «Δεν έχω πληρώσει ακόμα γιατί ο Τζόνι μου έκανε μήνυση».

Η δικηγόρος του Ντεπ, αυτή τη φορά επέμεινε ξανά σε πιο επιθετικό τόνο: «Ώστε μέχρι σήμερα, δεν έχετε δωρίσει επτά εκατομμύρια δολάρια από τον διακανονισμό του διαζυγίου σας σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, σωστά;»

Η Άμπερ απάντησε: «Δεν έχω καταφέρει να εκπληρώσω αυτές τις υποχρεώσεις ακόμα».

Και κάπου εδώ σημειώνεται μία ακόμη μικρή νίκη του Ντεπ που μηνύει την πρώην γυναίκα του για συκοφαντική δυσφήμιση, αφού η Άμπερ Χερντ είχε δηλώσει πάρα πολλές φορές και μάλιστα δημόσια, ότι έχει δώσει τα 7 εκατομμύρια δολάρια σε φιλανθρωπίες, αφού τα χρήματα του άλλοτε αγαπημένου της, δεν την ένοιαζαν ποτέ.

Για παράδειγμα, σε συνέντευξή της το 2018 σε ολλανδικό talk show, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Δωρήθηκαν επτά εκατομμύρια δολάρια συνολικά. Τα μοίρασα μεταξύ του ACLU και του Παιδιατρικού Νοσοκομείου του Λος Άντζελες. Δεν ήθελα τίποτα».

Το πιο σοβαρό όμως είναι ότι στην πρώτη δίκη μεταξύ του ζευγαριού το 2020, η Χερντ κατέθεσε ενόρκως στο ανώτατο δικαστήριο του Ηνωμένου Βασιλείου, ότι είχε δωρίσει ολόκληρο το ποσό.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 
 

 

logo m

 

 


©2022 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2023 YSTEROGRAFO NEWS