Αντιδράσεις για τη συμμετοχή του Σεφερλή σε φιλανθρωπικό αγώνα λόγω «Super Mammy»

Αντιδράσεις για τη συμμετοχή του Σεφερλή σε φιλανθρωπικό αγώνα λόγω «Super Mammy»

Συνάδελφοί του χαρακτηρίζουν υπερβολικό τον σάλο.

Χωρίς τον Μάρκο Σεφερλή πραγματοποιήθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης για τη στήριξη της Όλγας που έπεσε θύμα άγριας κακοποίησης. Η επιτροπή εργαζομένων του δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης αντέδρασε για τις ατάκες που ακούστηκαν στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Super Mammy», όπως για παράδειγμα η φράση: «Είδα έναν βιαστή στο δρόμο, έτρεχα έτρεχα αλλά δεν τον πρόλαβα» και ο ηθοποιός δεν πήρε μέρος στον ποδοσφαιρικό αγώνα, αν και ήταν ένας από τους διοργανωτές του.

Ο φιλανθρωπικός αγώνας πραγματοποιήθηκε με σκοπό την οικονομική στήριξη της Όλγας Δημητροπούλου, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη τον Ιανουάριο από τον 45χρονο σύντροφό της και δάσκαλο πολεμικών τεχνών. Η 40χρονη νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» και έχει σοβαρά χτυπήματα σε όλο της το σώμα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας και είχε διοργανωθεί από το δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης σε συνεργασία με τους Νίκο Γραμμένο και Μάρκο Σεφερλή και τη στήριξη των Νίκο Βαμβακούλα και Αντώνη Γλύκα και το Couros Football Club και διεξήχθη μεταξύ της ομάδας «Φίλοι του Μάρκου Σεφερλή» και της ομάδας του δήμου που αποτελείται από αιρετούς και εργαζόμενους του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Οι επώνυμοι που στηρίζουν τον αγώνα και έχουν δηλώσει συμμετοχή είναι μεταξύ άλλων οι: Αντώνης Γλύκας, Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος), Θέμης Αδαμαντίδης, Σάκης Αρσενίου, Νίκος Βαμβακούλας, Λύσανδρος Γεωργαμλής, Νίκος Γραμμένος, Γιώργος Δασκουλίδης, Άγγελος Διονυσίου, Γιάννης Καπετάνιος, Γιώργος Καραγκούνης, Σάκης Κατσούλης, Πάνος Κιάμος, Νίκος Κουρκούλης, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Νόνι Λίμα, Στέλιος Μανωλάς, Μιχάλης Μουρούτσος, Ντανιέλ Μπατίστα, Λευτέρης Πανταζής, Δημήτρης Σαραβάκος, Μάρκος Σεφερλής, Κώστας Σόμμερ, Τριαντάφυλλος, Βασίλης Τσιάρτας, Κώστας Φραγκολιάς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επώνυμοι που πήραν μέρος στον αγώνα όπως ο Κώστας Φραγκολιάς και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας χαρακτήρισαν υπερβολική την αντίδραση, λέγοντας ότι ο Μάρκος κάνει σάτιρα και όλοι ξέρουμε το ιδιαίτερο χιούμορ του. Την ίδια στιγμή πρόσθεσαν δεν πρέπει να ξεχνάμε το μεγάλο του φιλανθρωπικό έργο και πόσο κόσμο έχει βοηθήσει.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ