ΖΩΗ

Ο Αδωνις Γεωργιάδης απαντά στον Φοίβο Δεληβοριά για την «α@@@@@@@α ερημιά» -Οι προκλητικές δηλώσεις του τραγουδοποιού

Την οργή του Αδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε μια ακραία δήλωση -που ξεφεύγει από κάθε πλαίσιο χιούμορ- του Φοίβου Δεληβοριά.

Ο Φοίβος Δεληβορίας έδωσε συνέντευξη στην Εφημερίδα των Συντακτών, λέγοντας μεταξύ άλλων απάντησε για το αν «αλλοιώνεται ο πληθυσμός μας από του πρόσφυγες και τους μετανάστες, όπως είπε ένας υπουργός»:

Και βέβαια, αλλά προς το καλύτερο. Οταν ένας άνθρωπος σώζεται από το θάνατο στη δική σου αγκαλιά, παύεις να έχεις αυτή τη μοσχαρίσια φάτσα και αυτή την «αρχιδίσια ερημιά» που εκπέμπουν άτομα όπως ο συγκεκριμένος υπουργός. Ας μου επιτραπεί ή έκφραση, είναι από στίχο σε καινούργιο μου τραγούδι. Μια μέρα έβλεπα αυτόν τον υπουργό να μιλάει. Μετά άλλαξα κανάλι και μίλαγε ο Λιάγκας. Το βράδυ είδα στον ύπνο μου δυο γιγάντια αρχίδια που πετούσαν πάνω απ' την πόλη. Και έγραψα ένα τραγούδι, την «Αγρια Ορχιδέα».

sinenteuksi-delivoria-0
sinenteuksi-foivou-delivoria

Τη δήλωση του Φοίβου Δεληβοριά σχολίασε λίγο αργότερα ο Αδωνις Γεωργιάδης στο Twitter: «Είναι λυπηρό και σοκαριστικό να βλέπεις τελικά τη φτήνια που έκρυβαν μέσα τους άνθρωποι που από μακρυά φάνταζαν σημαντικοί και με ποιότητα. Αλλά η εποχή, αν έχει ένα καλό, είναι ότι έδειξε ποια ήταν η αληθινή ποιότητα που ο καθένας είχε μέσα του…εδώ του κ. Φοίβου Δεληβοριά…».

 

 

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Η Δέσπω και η Μόσχω: Οι ηρωίδες του Σουλίου

 Copyright © 2020 YSTEROGRAFO NEWS