Αντζελίνα Τζολί: Η Χολιγουντιανή ηθοποιός βγήκε για καφέ με τον «φρεσκοχωρισμένο» 26χρονο ηθοποιό, Πολ Μέσκαλ

Αντζελίνα Τζολί: Η Χολιγουντιανή ηθοποιός βγήκε για καφέ με τον «φρεσκοχωρισμένο» 26χρονο ηθοποιό, Πολ Μέσκαλ

Η 47χρονη παρακολούθησε την παράσταση «Λεωφορείον ο Πόθος» και στη συνέχεια συναντήθηκε με τον πρωταγωνιστή του έργου στην καφετέρια του θεάτρου.


Οι φωτογραφίες της Αντζελίνα Τζολί με τον 26χρονο ηθοποιό Πολ Μέσκαλ, έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και φανερώνουν τους δύο ηθοποιούς, να πίνουν καφέ και να συζητούν σε φιλικό κλίμα σε μια άδεια καφετέρια.

Η 47χρονη σταρ, σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εξόδους της, παρακολούθησε την παράσταση «Λεωφορείον ο Πόθος» στο Λονδίνο και στη συνέχεια συναντήθηκε με τον πρωταγωνιστή του έργου στην καφετέρια του θεάτρου, όπου συζήτησαν για αγνώστου φύσης ζητήματα.

Η Χολιγουντιανή ηθοποιός, πρώην σύζυγος του Μπραντ Πιτ και πρώην πρέσβειρα του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, μαζί με τον φρεσκοχωρισμένο, κατά τη Daily Mail, ηθοποιό: «Eίχαν απορροφηθεί από τη συζήτησή τους, μέσα στην άδεια καφετέρια».

Όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας όμως- και προς αποφυγή παρεξηγήσεων για το είδος της σχέσης που διατηρούν οι δύο ηθοποιοί- αναφέρεται ότι στο τραπέζι καθόταν και η 16χρονη κόρη της Τζολί και του Πιτ, Σιλό.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ