Αεροπλάνο της Air India «κόλλησε» κάτω από γέφυρα - Viral το βίντεο

Αεροπλάνο της Air India «κόλλησε» κάτω από γέφυρα - Viral το βίντεο

Όταν πρόκειται για αεροπλάνα, ο κόσμος σκέφτεται ότι πετάνε ψηλά στον ουρανό ή είναι σταθμευμένα σε έναν αεροδιάδρομο. Ωστόσο, σε ένα βίντεο που έγινε viral, ένα αεροσκάφος εντοπίστηκε σε έναν αυτοκινητόδρομο, κολλημένο κάτω από μία γέφυρα, αφήνοντας άφωνους περαστικούς και χρήστες των social media.

Στο βίντεο για το οποίο μιλούν χιλιάδες στα social, ένα αεροπλάνο της Air India χωρίς φτερά, φαίνεται σφηνωμένο κάτω από μια γέφυρα, την ώρα που δίπλα του περνούν λεωφορεία και αυτοκίνητα. Το ασυνήθιστο αυτό θέαμα καταγράφηκε από κάμερα κοντά στο αεροδρόμιο του Δελχί μέσα στη νύχτα.

Όπως μπορεί να δει κανείς, η μύτη του αεροσκάφους και το μισό σώμα του έχουν περάσει, ενώ ο υπόλοιπο, κοντά στην περιοχή των φτερών, έχει κολλήσει κάτω από τη γέφυρα. Και καθώς το βίντεο άρχισε να κυκλοφορεί ευρέως στην Ινδία, άφησε πολλούς με την απορία πώς βρέθηκε εκεί. Σύντομα η εθνική αερομεταφορική εταιρεία διευκρίνισε πως το αεροπλάνο είχε εκποιηθεί και μεταφέρονταν για σκραπ. «Η Air India δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το αεροσκάφος, σε καμία περίπτωση» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αεροπορική εταιρεία.

Αξιωματούχοι του αεροδρομίου του Δελχί, δήλωσαν στην εφημερίδα Times of India, πως «το αεροσκάφος σίγουρα δεν ανήκει στο στόλο του αεροδρομίου» και πως «ο οδηγός του ενδέχεται να έκανε λάθος κατά τη μεταφορά του».

Το βίντεο πάντως, έχει προβληθεί χιλιάδες φορές σε Twitter και στο YouTube με πολλούς να αναρωτιούνται πώς κόλλησε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ