Ασυνήθιστες εικόνες: Αεροπλάνο προσγειώθηκε σε αυτοκινητόδρομο και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο

Ασυνήθιστες εικόνες: Αεροπλάνο προσγειώθηκε σε αυτοκινητόδρομο και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο

Ένα μικρό αεροπλάνο πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση σε αυτοκινητόδρομο στη Μινεσότα την Πέμπτη, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με όχημα, χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

Οι εντυπωσιακές εικόνες που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας και έδωσε στη δημοσιότητα η υπηρεσία Μεταφορών της Μινεσότα δείχνουν το αεροσκάφος να προσγειώνεται στον αυτοκινητόδρομο, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά, προτού χτυπήσει ένα εξ αυτών.

Βλάβη στον κινητήρα οδήγησε στην αναγκαστική προσγείωση

Μια βλάβη στον κινητήρα προκάλεσε το ατύχημα, που σημειώθηκε κοντά στη Μινεάπολη, τη νύχτα της Τετάρτης, εξήγησε η τοπική αστυνομία. Οι δύο επιβάτες του αεροσκάφους και η οδηγός του οχήματος, στο οποίο προσέκρουσε το αεροπλάνο, δεν τραυματίστηκαν.

Ο κυβερνήτης Γκρεγκ Γκίφορντ, όπως μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ, είναι 52 ετών, με πολύ μεγάλη εμπειρία στις πτήσεις. «Από όλα τα αεροπλάνα που θα μπορούσαν να με χτυπήσουν, χαίρομαι που ήταν αυτό», σχολίασε στο CBS η οδηγός του αυτοκινήτου. Η αμερικανική Υπηρεσία Αεροπλοΐας (FAA) ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ