Εδωσε τον τελευταίο μισθό 915 δολαρίων σε υπάλληλό του σε κέρματα, στα οποία είχε ρίξει λάδι

Εδωσε τον τελευταίο μισθό 915 δολαρίων σε υπάλληλό του σε κέρματα, στα οποία είχε ρίξει λάδι

Μια αρκετά δυσάρεστη έκπληξη βίωσε πρόσφατα ένας άνδρας από την Τζόρτζια των ΗΠΑ, όταν ζήτησε από τον πρώην εργοδότη του τον τελευταίο του μισθό, σύμφωνα με την κοπέλα του. Του τον έδωσε τελικά, αλλά σε... κέρματα περασμένα στο λάδι.

Ο Αντρέας Φλάτεν σοκαρίστηκε όταν είδε το ποσό των 915 δολαρίων σε κέρματα στα οποία είχαν ρίξει και λάδι, στη μέση του δρόμου, τέσσερις μήνες μετά την αποχώρησή του από το Walker Luxury Autoworks, σύμφωνα με μία ανάρτηση στο Instagram από τη σύντροφό του Ολίβια Όξλεϊ.

Ο Όξλεϊ είπε στο περιοδικό People ότι τα κέρματα ήταν το ποσό που δικαιούνταν ο σύντροφός της και πιστεύει ότι το πρώην αφεντικό του, Μάιλς Γουόκερ, κρύβεται πίσω από το κρύο αστείο, διότι ο Φλάτεν διαμαρτυρήθηκε για την καθυστέρηση στη λήψη των χρημάτων του.

«Έπρεπε να πάμε στο φαρμακείο για να πάρουμε κάτι χάπια, αλλά πρώτα έπρεπε να φτυαρίσουμε τα κέρματα έξω στον δρόμο για να μπορέσουμε να περάσουμε», λέει. «Ωστόσο, μετά το πρώτο φτυάρισμα, το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να γελάσουμε γιατί αυτός ο δυστυχής σπατάλησε τόσο πολύ χρόνο για να πάρει εκδίκηση», προσθέτει. «Δεν τον αφήσαμε πάντως να καταστρέψει τη στιγμή».

Η Όξλεϊ έγραψε στην ανάρτησή της στο Instagram πως ο σύντροφός της φέρεται να έδωσε στο αφεντικό του γραπτή επιστολή παραίτησης και ειδοποίηση δύο εβδομάδων τον Νοέμβριο. Αν και είχε την πρόθεση να δουλέψει τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ο Φλάτεν έφυγε μετά από 5 ημέρες και αυτό διότι ο προϊστάμενός του, όπως λέει, του φερόταν πολύ άσχημα». «Ο Γουόκερ (το αφεντικό του) συνέχισε να κάνει κόλαση τη ζωή του στη δουλειά, κάνοντας περιττά σχόλια για την κόρη του συντρόφου μου. Το αγόρι μου τελικά παρέδωσε πλυμένες τις στολές του σε ένα κουτί μαζί με μία επιστολή για το γιατί έφυγε νωρίτερα».

Μετά από καταγγελία, του έδωσε τελικά τον μισθό του - Σε κέρματα, με ένα ιδιόχειρο σημείωμα
Τρεις μήνες αργότερα, ο Φλάτεν δεν είχε λάβει ακόμη τον τελευταίο του μισθό και όταν επικοινώνησε με τον Γουόκερ, το αφεντικό φέρεται να αρνήθηκε «να στείλει τον τελευταίο μισθό, ισχυριζόμενος ζημιές στο κατάστημα». Ο Φλάτεν κάλεσε αργότερα το Τμήμα Εργασίας της Τζόρτζια για να διαμαρτυρηθεί για την κατάσταση, ανέφερε το δίκτυο WGCL και τα πράγματα κλιμακώθηκαν από εκεί και πέρα.

«Μόλις μπήκε η λέξη "δικηγόρος", έκανε αυτό», έγραψε η Όξλεϊ στην ανάρτησή της την Παρασκευή, μαζί με ένα βίντεο που έδειχνε ένα σωρό από κέρματα με λάδι επάνω τους, πεταμένα στον δρόμο. Πάνω στον σωρό υπήρχε ένα χειρόγραφο σημείωμα που έγραφε: «Γα@@@».

«Δεν είμαι σίγουρη τι είναι χειρότερο… το γεγονός ότι αυτός ο άνδρας είναι τόσο μικρόψυχος που δεν μπορεί να δεχτεί ότι ένας υπάλληλός του έφυγε επειδή είναι ο χειρότερος μα@@@ που έχω γνωρίσει ποτέ, ή το γεγονός ότι κατέβαλε μια τέτοια προσπάθεια για να συγκεντρώσει κέρματα αξίας 915 δολαρίων απλά και μόνο για να πει "γα@@@"», έγραψε η Όξλεϊ.

Πάντως, το ζευγάρι έκτοτε έχει βάλει τα κέρματα σε ένα μεγάλο καροτσάκι και προσπαθεί να τα καθαρίσει, ώστε να μπορέσει να τα εξαργυρώσει.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS