Η νέα τρέλα: Νοσοκόμες εγκατέλειψαν τη δουλειά για το OnlyFans και βγάζουν τα... τετραπλάσια χρήματα
Το ζευγάρι τραυματιοφορέων απολαμβάνει τη νέα του ζωή μετά τη… στροφή στο OnlyFans / Φωτογραφία: YouTube/Independent

Η νέα τρέλα: Νοσοκόμες εγκατέλειψαν τη δουλειά για το OnlyFans και βγάζουν τα... τετραπλάσια χρήματα

Την ιστορία τους με τα Μέσα Ενημέρωσης μοιράστηκαν δύο νεαρές γυναίκες, πρώην τραυματιοφορείς, που εργάζονταν για το NHS (Εθνικό Σύστημα Υγείας της Αγγλίας), οι οποίες ξεκίνησαν καινούργια... καριέρα, στο OnlyFans, και δεν μπορούν να πιστέψουν ότι πλέον βγάζουν μέσα σε μισή ώρα περισσότερα χρήματα από όσα έβγαζαν σε μια ολόκληρη εβδομάδα.

Όπως αναφέρει ο Independent, οι νεαρές Kayley Winterson, 26 ετών, και Emily Rose, 28 ετών, είναι ζευγάρι, και σύμφωνα με τις ίδιες, είναι εξίσου υπερήφανες για τις υπηρεσίες που πρόσφεραν ως τραυματιοφορείς, όσο και για τα «πικάντικα» στιγμιότυπα που «ανεβάζουν» στο Only Fans.

 Όπως εξηγούν, αμφότερες υπέφεραν από ακραία εξουθένωση ενώ εργάζονταν στην πρώτη γραμμή της υπηρεσίας υγειονομικής περίθαλψης, ενώ τώρα μπορούν να βγάλουν 150 λίρες σε μισή ώρα, δηλαδή περισσότερα από 170 ευρώ.

NHS ONLYFANS.jpg

Πώς το OnlyFans βοήθησε το νεαρό ζευγάρι να αφήσει πίσω του την εργασιακή εξουθένωση

Οι δύο γυναίκες που αναδείχθηκαν σε… παιχνιδιάρες σταρ του OnlyFans δηλώνουν ότι τώρα εκτελούν ένα... διαφορετικό είδος κοινωνικής υπηρεσίας.

«Η εργασία στην υπηρεσία ασθενοφόρων ήταν τρομερή για την ψυχική μας υγεία», δήλωσε η Winterson σε συνέντευξή της στη Southwest News Service, λέγοντας ότι συχνά αναγκαζόταν να κάνει ακόμα και 15ωρες βάρδιες την περίοδο της έξαρσης του Covid.

Μετά από σχεδόν έναν χρόνο που εργάστηκε ως τραυματιοφορέας, η Winterson αποφάσισε να παραιτηθεί από την υπηρεσία τον Ιανουάριο του 2021, λέγοντας ότι ήταν δυσαρεστημένη από τον πενιχρό μισθό που έπαιρνε. Δύο μήνες αργότερα ξεκίνησε να «ανεβάζει» περιεχόμενο στο OnlyFans.

Το ίδιο χρονικό διάστημα η σύντροφός της, Rose, συνέχισε να εργάζεται ως τραυματιοφορέας, με την υγεία της να επιδεινώνεται διαρκώς εξαιτίας της ακραίας κούρασης που βίωνε.

 

«Η δουλειά άρχισε να καταστρέφει την ψυχική μου υγεία και την αντίληψή μου για τον κόσμο. Ένιωθα ότι αφιέρωνα τη ζωή μου σε κάτι και δεν έπαιρνα απολύτως τίποτα πίσω», ανέφερε η νεαρή γυναίκα σύμφωνα με τη New York Post.

Η ίδια παρατήρησε ότι η σύντροφός της Winterson, μετά την επιλογή της να παραιτηθεί και να ξεκινήσει μια νέα «καριέρα» στο OnlyFans, είχε καταφέρει να απολαμβάνει τη ζωή της πολύ περισσότερο.

Έτσι, στις αρχές του 2023 η Rose πήρε και αυτή την απόφαση να εγκαταλείψει το πόστο της στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της Αγγλίας και να ακολουθήσει τον δρόμο που επέλεξε και η σύντροφός της.

Το ζευγάρι είναι τώρα πιο ευτυχισμένο από ποτέ, κερδίζοντας σχεδόν το τετραπλάσιο ποσό χρημάτων από αυτό που έβγαζαν όσο εργάζονταν ως διασώστριες.

«Βγάζουμε περισσότερα από όσα θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ όσο δούλευα στο NHS», δήλωσε η Winterson. «Είμαστε περήφανοι για τη δουλειά μας με τον ίδιο τρόπο που ήμασταν περήφανοι για τη δουλειά μας όσο εργαζόμασταν στο NHS», πρόσθεσε η ίδια.

«Η ψυχική μας υγεία είναι 100 φορές καλύτερη», τονίζει η Winterson, προσθέτοντας: «Σχεδόν δεν ζούμε πια στην πραγματικότητα. Σηκωνόμαστε όποτε θέλουμε, κοιμόμαστε όποτε θέλουμε και μετά βίας ξέρουμε ποια μέρα της εβδομάδας είναι».

Τα δύο αστέρια του OnlyFans λένε ότι αν δεν γίνουν δραστικές αλλαγές στην κουλτούρα του NHS, η βρετανική κυβέρνηση θα πρέπει να αναμένει ότι περισσότεροι υπάλληλοι θα εγκαταλείψουν τις δουλειές τους για να γίνουν... δημιουργοί του OnlyFans.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ