Άλεκ Μπάλντουιν: Συντετριμμένος στην πρώτη του συνέντευξη μετά την τραγωδία του «Rust» - Νέα δεδομένα στην υπόθεση

Άλεκ Μπάλντουιν: Συντετριμμένος στην πρώτη του συνέντευξη μετά την τραγωδία του «Rust» - Νέα δεδομένα στην υπόθεση

Ο Άλεκ Μπάλντουιν έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μετά την τραγωδία στα γυρίσματα της ταινίας Rust», στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC News.

Ο ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν, μιλά για πρώτη φορά για τα γεγονότα της μοιραίας μέρας, κατά την οποία έπεσε νεκρή η διευθύντρια φωτογραφίας, Χαλίνα Χάτσινς, από τα πυρά του όπλου που ο ίδιος κρατούσε.

Ο Μπάλντουιν μίλησε λεπτομερώς στον ελληνικής καταγωγής δημοσιογράφο του ABC, Γιώργο Στεφανόπουλο, για τη γνωριμία με την οικογένειά της Χαλίνα, για την προσωπικότητα της ίδιας και για όλα όσα συνέβησαν στο πλατό εκείνη την ημέρα. «Όπως μπορείτε να φανταστείτε ήταν συντετριμμένος, αλλά ήταν επίσης πολύ ειλικρινής», είπε ο Στεφανόπουλος.

Η συνέντευξη έρχεται την περίοδο που οι ερευνητές συνεχίζουν να συλλέγουν πληροφορίες για τη σφαίρα που σκότωσε τη Χαλίνα. Υπάρχουν υποψίες ότι πρόκειται για αυτοσχέδια σφαίρα που προμηθεύτηκε από το Νέο Μεξικό κάποιος που μπορεί να μπήκε στο πλατό και να την τοποθέτησε στο πιστόλι του Μπάλντουιν.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, οι Αρχές ερευνούν εάν ο Σεθ Κένι, ένας 51χρονος βετεράνος του Χόλιγουντ, ο οποίος υποτίθεται ότι παρείχε στην ταινία ψεύτικες σφαίρες, μπορεί να έστειλε ανακυκλωμένες σφαίρες από προηγούμενο σετ. Οι ερευνητές του Νέου Μεξικού έλαβαν άδεια να ψάξουν την επιχείρησή του για να προσδιορίσουν εάν η σφαίρα που σκότωσε τη Χαλίνα ταιριάζει με κάποια από αυτές που υπάρχουν στο απόθεμα του Κένι.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS