Αλίκη Βουγιουκλάκη και Γεωργία Βασιλειάδου σε μια σπάνια φωτογραφία

Αλίκη Βουγιουκλάκη και Γεωργία Βασιλειάδου σε μια σπάνια φωτογραφία

Μια σπάνια φωτογραφία όπου βλέπουμε την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη Γεωργία Βασιλειάδου, ενθουσίασε τους φανατικούς οπαδούς της χρυσής εποχής του ελληνικού σινεμά.

Είναι ενδιαφέρον να παρακολουθεί κανείς τις φωτογραφίες που ανεβάζει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ από τη ζωή και την καριέρα της μητέρας του, Αλίκης Βουγιουκλάκη, αλλά και του πατέρα του, Δημήτρη Παπαμιχαήλ, στον αντίστοιχο Instagram λογαριασμό (@dimitrispapamichailofficial). Σπάνια κλικ και πολύτιμες πληροφορίες αναβιώνουν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια στην ελληνική υποκριτική σκηνή, που έζησαν έναν ιστορικό και θυελλώδη έρωτα.

Στο επίσημο λογαριασμό της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο Instagram, είδαμε ένα σπάνια κλικ που ενθουσίασε τους θαυμαστές του ελληνικού κινηματογράφου. Η αξέχαστη ξανθιά πρωταγωνίστρια, χαμογελά στο πλευρό μια επίσης θρυλικής ηθοποιού, που σημάδεψε ανεξίτηλα τη μεγάλη οθόνη, της Γεωργίας Βασιλιειάδου.

«Άλλη μια πολυ σπάνια φωτογραφία αυτή τη φορά η Αλικη με την Γεωργία Βασιλειαδου μεσα από τον φακό του @studio_kleisthenis! Η Αλίκη προλογίζει μαζί με τον Αλέκο Σακελλάριο την 100η παράσταση του έργου “Οι νεόπλουτοι”, που ανεβάζει με μεγάλη επιτυχία το 1963 ο θίασος Βασιλειάδου-Αυλωνίτης-Ρίζος στο θέατρο Φύρστ (πρώην Σαμαρτζή)» διαβάζουμε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Μια σπάνια συνάντηση των δυο γυναικών, οι οποίες χάρη στο ταλέντο και την προσωπικότητά τους ξεχώρισαν στο καλλιτεχνικό στερέωμα και θεωρούνται πλέον είδωλα.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τη Γεωργία Βασιλειάδου, που δημοσίευσε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Άλλη μια πολυ σπάνια φωτογραφία αυτή τη φορά η Αλικη με την Γεωργία Βασιλειαδου μεσα από τον φακό του @studio_kleisthenis !!! Η Αλίκη προλογίζει μαζί με τον Αλέκο Σακελλάριο την 100η παράσταση του έργου "Οι νεόπλουτοι που ανεβάζει με μεγάλη επιτυχία το 1963 ο θίασος Βασιλειάδου -Αυλωνίτης -Ρίζος στο θέατρο Φύρστ (πρώην Σαμαρτζή). Το στούντιο Κλεισθενης λειτουργεί ακόμα και σήμερα με πολυ σπάνιο φωτογραφικό αρχείο και ως στούντιο φωτογράφησης για όσους ενδιαφερονται μπορούν να στείλουν μνμ στο Instagram @studio_kleisthenis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aliki Vougiouklaki Official (@alikivougiouklakiofficial) στις

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS